Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Splendid!

Când vii – ca mine – după o vacanţă de peste o săptămână, deschizi laptopul cu oareşce emoţii că avalanşa de emailuri, comentarii, mesaje şi alte câte cele te vor potopi şi te vor face să încrunţi masiv sprânceana. Cred că aşa ar fi fost dacă nu aş fi văzut mesajul pe facebook de la Andrei Antip, care mă întreba cum mi se pare poza asta.

“Am trecut cu bicicleta pe langa el. Statea pe trotuar rezemat de o cladire parasita de pe strada “Justitiei”. M-a strigat”Domnule, nu va suparati” (deja imi veneau in minte ganduri comune…imi cere bani sau o tigara) si a continuat ” Cat fac 8×7?” I-am raspuns si abia atunci am vazut ca in brate avea un caiet de teme…”

303402_10151594777852206_729677776_n

Bonus: Excelenta idee a simpaticilor de la lumeamare.ro :)

7 comentarii la “Splendid!

 1. cotos Reply

  Daca nu vezi, nu crezi. Generalizam prea des si pe prea multi, dar uita ca sunt unii care chiar isi doresc sa depaseasca conditia mizera.

 2. Haotik Reply
 3. gabi Reply

  Aparentele inseala uneori. Pe mine m-a oprit unu. Credeam ca vrea ceva bani, tigara, etc. Insa el vroia sa stie ce zi era: Miercuri sau Joi.

 4. javra Reply

  Superb!

 5. Daniel Reply

  Exceptiile intaresc regula nu?

 6. Alex Farca Reply

  Mulțumesc în numele fetelor plecate pe motoare pe #MyDanube :).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.