Serialul Sofia I are premiera sâmbătă 11 mai, la 10:00 la Disney Junior

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Disney Junior prezintă prima mică prinţesă odată cu premiera serialului Sofia Intâi, un serial animat fermecător, plin de muzică, pentru întreaga familie, sâmbătă, 11 mai, la ora 10:00.

Prin intermediul serialului de desene animate ”Sofia Întâi”, Disney demonstrează că o prințesă este definită cu adevărat nu este aspectul exterior, ci mai degrabă de valorile interioare, de modul în care relaționează cu oamenii. Prințesa Sofia le transmite micuților telespectatori, în stilul său plin de sensibilitate, că și ei pot avea un comportament ”regal”, fiind suficient sa dea dovadă de amabilitate și respect față de cei din jur și să îi întâmpine cu inima deschisă.

Basmele cu prinţese Disney încântă publicul de peste 70 de ani, iar odată cu lansarea Sofia Intâi este prima dată când un serial se concentrează pe o prinţesă în anii copilăriei. Poveştile sunt create pentru a comunica mesaje pozitive şi lecţii de viaţă relevante pentru copii prescolari. Serialul şi filmul sunt producţii ale Disney Television Animation.

Poveştile prezentate în Sofia Intâi au loc în lumea de vis a micuţei Sofia care porneşte în viaţă ca o fată obişnuită. Dar atunci când mama ei se mărită cu regele, este transpusă într-o lume plină de strălucire, dar uneori confuză la castel, alături de casa regală, alaiul fastuos şi noii fraţi vitregi, Amber si James. Sofia Intâi include şi apariţii ale zânelor Fauna, Flora şi Vremefrumoasă (zâne cunoscute din povestea clasică Frumoasa din pădurea adormită de la Disney) în funcţia de directoare ale Academiei Regale Pregătitoare, unde studiază Sofia, alături de alţi prinţi şi prinţese. Vor exista apariţii speciale la diferite evenimente şi din rândul personajelor clasice precum Cenuşăreasa şi alte prinţese Disney.

Dezvoltat special pentru fetiţele preşcolare, Sofia pune accentul pe elementele clasice ale prinţeselor, aducând în acelaşi timp trăsături specifice noului personaj. Fiecare episod aduce diferite lecţii de bună purtare bazate pe calităţi precum curaj, bunătate, independenţă, generozitate şi sinceritate. Sofia Intâi este un serial plin de fantezie, magie şi muzică din care cei mici pot învăţa lecţii valoroase.

Sofia a trăit o viaţa normală până când mama sa se marită cu regele Roland. Astfel, ea ajunge sa facă parte din familia regală, devenind peste noapte prinţesă. Cu ajutorul celor trei zâne, Sofia învaţă că nu este deloc greu să arăţi ca o prinţesă, însă a te purta corespunzător nu este un lucru care poate fi învăţat, pentru ca vine din suflet.

Urmăreste noul serial în fiecare sâmbătă de la ora 10:00, începând cu 11 mai şi, în reluare, duminică, tot de la ora 10:00! Mai multe informaţii puteţi găsi pe website-ul www.disneyjunior.ro!

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Serialul Sofia I are premiera sâmbătă 11 mai, la 10:00 la Disney Junior”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)