Ou sont OZNurile alea d’antan?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Întrebarea mea în această zi mult prea călduroasă ca să nu ne amintească de căldura din această mini-vacanţă este următoarea: de ce tocmai acum, când toată lumea are telefoane capabile să filmeze şi să fotografieze orice OZN care îşi bate planetara şi îşi înfoacă jiglerul prin natura noastră planetară, de ce tocmai acum, deci, nu reuşim să filmăm sau să fotografiem nici măcar unul singur la modul corespunzător?

Avem următoarele variante de lucru:

1. OZNurile nu există, deci evident că nu avem cum să le prindem pe pelicula 2.0, cum ar veni.

2. Şoferii OZNurile sunt atât de deştepţi încât s-au prins că noi avem acum scule deştepte şi au trecut pe modul invizibil sau ceva.

3. Să se găsească legătura dintre social media şi ce am scris eu aici.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

18 thoughts on “Ou sont OZNurile alea d’antan?”

    1. Io nu stiu astronomie de asta 2.0, asa ca nu ma bag, ma intelegi. As mentiona, totusi, sa ai grija sa nu cumva sa esuezi pe un asteroid inghetat si fara suflet, unde nu poate sa ajunga nici un cavaler alb sau, dupa caz, gri bombon :D

 1. Să răspund la variantele tale de lucru ar fi imatur chiar şi pentru mine. Că extratereştri există o ştiu şi alţii, care nu sunt cu capul în nori. Există rapoarte oficiale ale unor piloţi, cosmonauţi şi a altor martori la fel de puţini credibili.
  Numai că ei au nişte misiuni precise. Nu se gândesc să stea să le facem noi poze, fiindcă nu vor să prezinte tendinţa modei intergalactice. Nici eu nu ştiu de ce nu aterizează şi ei, ca nişte fiinţe cumsecade, bunăoară în Piaţa Victoriei, în faţa guvernului. Poate fiindcă opoziţia de la noi ar avea de cârtit şi vor să ne menajeze sentimentele. Şi apoi, ai văzut că ei n-au nevoie de turn de control, de cosmodroane sau aeroporturi. Unde văd un lan de cereale, acolo se reped. Acum, ai şi tu dreptate, ar trebui să lase şi ei un mesaj de genul: „Mă băieţi, în data de… aterizăm în lanul de porumb de lângă autogara…” Aşa ar fi civilizat. Să se prezinte şi ei, să ţinem legătura pe Facebook, să-i aşteptăm cu pâine, sare, o măslină, o drojdie de bere, dar vezi bine, sunt cam necivilizaţi pentru o civilizaţie avansată…

  1. Pai nu? Adica nu de aia avem si posibilitatea de hang out?
   Maaaah, ia stai ca acuma m-am prins! Mai stii eventurile pe facebook la care se anunta 38.000 de participanti si vin doar 132? Pai ceilalti sunt extraterestrii, e clar! =))

 2. Poate ca nu se descurca foarte bine cu facebook-ul nostru pamantesc…oare au si ei unul? Cu siguranta…sau un blog, si acolo isi expun toate materialele …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)