Măh, e chiar simpatică noua piesă Vama

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Formația VAMA a lansat duminică seara videoclipul piesei „Perfect fără tine” pe pagina oficială de Facebook. Cântecul este compus de VAMA, cu  versuri de Tudor Chirilă și este cadoul VAMA de 1 Mai pentru toți cei care își doresc să evadeze la mare.

“Pentru noi Perfect fără tine este imnul verii.” Tudor Chirilă

”Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le presupune, le conține. Orice iubire ratată se reface mai întâi în brațele prietenilor. Așa că într-o zi, când nu mai poți, îți iei câmpii și fugi la mare. Asta am învățat eu că avem, fuga către mare ca să ne rescriem  povestea. Pare un clișeu comercial. O fi. De câte ori nu fotografiezi răsăritul? Este un cântec vesel, optimist, de vară și pentru asta am ales ca refrenul să fie reggae. Pentru noi Perfect fără tine este imnul verii.” Tudor Chirilă

Videoclipul a fost regizat de Alexandra Sandu. Scenariul videoclipului a pornit de la o idee a Alexandrei Sandu și este semnat de Alexandra Sandu, Tudor Chirilă și Emilian Floareș.

“Când am auzit piesa prima oară i-am spus lui Tudor în treacăt: Filmați un road trip, veselie, libertate, știi tu… și gata. Câteva zile mai târziu ne-am adunat într-o ședință și am început să dezvoltăm povestea. Ne-am permis să ne jucăm cu ea, să ne bucurăm de ea, hai să își ia o rulotă, hai să îi îmbrăcăm mai hippie, mai colorat, mai cu viață. Dincolo de firul poveștii, ne-am dorit ca atunci când se ajunge pe plajă, lumea să se simtă bine cu adevărat,  camerele să stea la pândă și atât, iar la finalul videoclipului, privitorul să vrea să își sune doi prieteni și să plece la mare. Nu știu cum și cât din ce am intenționat va ajunge la privitor, însă ce s-a întâmplat la filmări ne-a depășit toate așteptările. Povestea din cadre și din spatele lor a fost de la început până la sfârșit una despre prietenie, veselie și dragoste de viață. Și, deți piesa se cheamă Perfect fără tine, toată călătoria asta a fost perfectă împreună.” Alexandra Sandu

Din distribuția videoclipului fac parte modelul Andreea Cohut și actorii Adelaida Perjoiu și Marius Chivu. Filmările au avut loc într-un apartament din București, pe Autostrada Soarelui, „în drum spre mare” și pe plaja Mării Negre, în localitatea Corbu.

Perfect fără tine este o producție Vama și Agenția de Vise. Cântecul se va auzi live în București pe 30 mai, într-un concert special în Silver Church.

Componența Vama: Tudor Chirilă – voce, Eugen Caminschi – chitară, Lucian Cioargă – tobe, Gelu Ionescu – clape, Dan Opriș – bas.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Măh, e chiar simpatică noua piesă Vama”

  1. O combinaţie nefericită între ceea ce era pe vremuri Vama Veche şi ceva reggae, că tot se poartă să fii rastafarian şi să te închini la fumurile lui Jah. Dar, cunoscând ţara şi apreciind nivelul intelectual al majorităţii celor care o compun, pariez că piesa va avea succes. Cum s-ar spune, Tudor le-a mai oferit o dată exact ceea ce pot duce.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)