Am primit 4578 euro ca să scriu postarea despre 4inmasina.ro

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu nu prea iau lume la autostop. Pentru că – zău dacă ştiu dacă v-o pot spune mai simplu de atât – nu ştiu pe cine se nimereşte să iau în maşină, aşa că, pentru că mă respect la modul absolut şi pentru că îmi preţuiesc distinsa-mi comoditate mai mult decât puteţi voi înţelege, prefer să nu iau pe nimeni. Cu o singură majoră şi indubitabilă excepţie: dacă văd un părinte/părinţi cu copii. Atunci opresc automat. Fără discuţii sau alte gânduri gen modul în care sunt îmbrăcaţi, culoarea părului şi alte chestiuni de astea de un subsidiarism acut.

Şi, din când în când (adică mai rar decât meciurile lui Dinamo în Champions League #arongantadestelist) iau câte un drumeţ (ştiţi voi figura aia de montaniard clasic) pe care îl văd cu câte un rucsăcoi de ăla de 187 kg. Dar rar, foarte rar. Şi numai dacă îmi pare că e rocker :))

Aaaaaa, ar trebui să precizez pentru cei dintre voi care sunt pecuniari prin excelenţă: nu iau niciodată bani când duc pe cineva. Mi se pare de un prost gust acut să faci asta. Call me chinezu.

V-am spus cele de mai sus pentru că vreau să vă spun despre foarte faina iniţiativă 4inmasina.ro. O idee pe care o salut la modul absolut (no poftim, că fac versuri; proate, desigur, dar versuri). Şi despre care scriu pentru că mi-au oferit 4578 euro pe această postare, fireşte. Căci mulţi dintre voi nu pot concepe că unii dintre noi ar putea scrie doar pentru că le place foarte tare ceva. Nu mă înţelegeţi greşit, mă bucur că unii mă vedeţi aşa. Chiar foarte tare. Muhahahahaha =))

Ideea siteului este una foarte simplă: îţi faci cont acolo, anunţi că pleci din punctul A în punctul B cu maşina în data de şi vezi cine mai este dispus să vină cu tine. Şi alegi. Ceea ce este cu totul altceva decât să iei pe cimeva de pe marginea drumului. Poate e manelist, dracului, şi poate comentează că asculţi ultimul album Steve Lukather, mă înţelegeţi… :))

Dar mai  bine vă uitaţi la filmul de mai jos şi o să înţelegeţi ce şi cum. Vedeţi că proiectul are şi pagină de facebook. Vă las cu filmul. Eu mă duc să îmi fac cont. Şi să caut rockeri pe care o să îi iau în maşină când mai plec la drum :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

17 thoughts on “Am primit 4578 euro ca să scriu postarea despre 4inmasina.ro”

 1. Ma bucur sa vad ca ne bucura lucruri comune. :)
  Scrisesem si eu acum cateva zile o postare despre 4inmasina, ca e cool al naibii site-ul!
  Si acum sunt la vanatoare de alte proiecte faine. Mersi, apropos, de oportunitatea de a merge la GreenBiz si a afla si de acolo de platforma potsieu.ro
  Spor!

 2. La noi la tara… e o mica distanta de 10km pana in sat, de la DN unde te lasa de obicei cursa. Nu trebuie neaparat sa aiba copil, e suficient sa fie acolo. Si pe drum daca il ajung din urma opresc. Mamaitele alea nu au sigur net sa stie ca ma duc eu la tara, dar pur si simplu nu pot sa trec. Pentru ca stiu cum e sa numeri copacii, sa faci pas dupa pas… si ce satisfactie ai cand te ia cineva.
  cat despre 4inmasina, de ce nu 5 :))? mai ales acum ca se pleaca la mare…

 3. Prefer grupul de Facebook carpooling.ro. Era evident ca un astfel de serviciu functiona mai bine daca demara cu o aplicatie mobila din start – dar daca tot nu, atunci e preferabila o interactiune cu ceilalti utilizatori direct via Facebook, NU un serviciu cu site care are si o prezenta pe Facebook…
  * n-am luat niciun euro pe mesajul asta :>

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)