Atenţie la bicicliştii care circulă pe trotuar

Fotografia de mai jos am făcut-o personal – de aia este aşa de proastă, de altfel… – în timp ce ieşeam de la Fredy din Baia Mare. Mai bine nu daţi click pe linkul ăla, ca să nu vă faceţi sânge rău. Pentru că fac nişte dulciuri oamenii ăia…

În fine, nu despre prăjituri este vorba aici. Ci despre:

1. Bicicliştii care circulă pe trotuar şi pe care trebuie să îi fereşti când ieşi pe poartă de la Fredy cu braţele pline de caserole şi de pungi.

2. Ce s-o fi întâmplat mai nasol încât cei de la Fredy să pună anunţul ăla.

3. Dacă eu aş ieşi de la Fredy cu senzaţionala ruladă pe care o fac şi m-ar lovi un biciclist şi mi-ar împrăştia bunătate de ruladă pe jos, cam cum credeţi că aş reacţiona?

photo (2)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Atenţie la bicicliştii care circulă pe trotuar”

 1. Eu cred ca ai cumpara zilnic cate un carton de savarine si i-ai pandi pe biciclisti cand vin… Si tir de voie, eventual cu gasca de bloggari, ca daca e vorba de caterinca se strange lumea.

  Dupa vreo saptamana ar aparea afis pe partea ailalta a gardului:

  „Atentie biciclisti, se trage cu savarine!”

 2. Păi dacă au pus poarta aia-n trotuar, ce să faci? :P
  Circul des pe-acolo cu bicicleta, când sunt singură, pe șosea, când sunt cu Pușiul… pe trotuar. Declar că nu ne-a accidentat nici o savarină. Nici o ruladă. Dar, nu-i timpul pierdut, zic. Chinezule, anunță când mai ieși pe poarta aia, măcar să știu că nu-s lovită de… orice ruladă… :)

  1. Loredana, bingo! Uite cum facem: circuli tu pe-acolo, iei rulada, pe urmă vii cu tot cu simpaticul tău Puşti la noi, să se joace copiii, iar noi, om găsi un loc la umbră/soare, în curte, că, dacă tot s-a deschis sezonul – e loc şi pentru Madame!
   (Dl. China, râdem noi şi glumim pe-acilea dar oficial vă rog s-aveţi grijă maximă să fie ruladă de ajuns, că sunt mai mulţi copii!)

  1. Dacă vrei să te potoleşti cu dulciurile, in momente critice, poţi alege 3 opţiuni:
   1) Cofetăria din Piaţa Romană – dintre KFC şi coloane. Au nişte cookies bestiale acolo. Testat!
   2) Cofetăria Ina din Tineretului, de lângă Piaţa Norilor. Pe când stăteam acolo, ne opream în fiecare săptămână să luăm dulciuri. Singurul lucru mai naşpa e cu programul, că nu îl nimereşti tot timpul.
   3) Vezi că e opţiune pe Facebook, se cheamă Gifts. Cineva poate să-ţi cumpere un cadou: Cupcakes. Facebook îţi trimite un mesaj, tu dai adresa şi livrarea vine acasă. Nu sunt sigură dacă funcţionează şi in România, dar presimt că în Bucureşti ar merge. :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)