Sunteţi de acord că Iron Man 3 este cel mai bun din serie?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

M-am cam distrat cu Iron Chinezu, recunosc :D Şi trag nădejde că nici vouă nu v-a displăcut la modul masiv. Celor care aţi intrat în joacă, fireşte. Şi care aţi câştigat, desigur :)) Acuma serios, nu at fi fost păcat să nu profităm de ocazia oferită de Cineforum şi să ne distrăm un pic? Mai ales eu… :))

Bun, am râs şi am glumit, dar în timp ce mă duceam către avanpremiera filmului Iron Man 3 mă gândeam „să vezi cum o să sune când o să scriu că nu mi-a plăcut filmul după ce am făcut tămbălăul cu Iron Chinezu…„. Nu a fost cazul. Mi s-a părut cea mai bună bucată a trilogiei.

Iron Man 1 l-am văzut cu curiozitatea celui care vrea să se uite la Robert Downey Jr cum face măscări, pe şleau spus :)) Şi m-a amuzat şi mi-a plăcut la modul de relaxare şi ridicare de sprâncene pentru efectele speciale. Iron Man 2 nu m-a mişcat prea tare, a fost ok, dar parcă prea zăpăceală pe acolo, nu am rămas cu mare lucru după el, cel mult cu amintirea efectelor speciale (dap, îmi place tare mult să văd măiestrii de astea). Iar la Iron Man 3 m-am dus pentru că 1. eram obligat, fiind parte din campanie :)) 2. sunt curios de fiecare dată să văd cum mai „trag” scenariştii şi regizorii de sequel-uri. După cum vă spuneam, mi-a plăcut cel mai mult din toată seria.

Pentru unii poate părea cel puţin ciudat să spun că Iron Man 3 mi-a adus aminte de Lethal Weapon 4. Dap, căci acelaşi feeling l-am avut urmărindu-l pe Robert Downey JR (mai bătrâior, dar ţinându-se formidabil :D) pe care l-am avut uitându-mă la Mel Gibson şi Danny Glover cum se joacă şi joacă în ultima parte a seriei: relaxare, fun, joacă de oameni mari :) Scenariul este scris cu umor, iar Robert Downey JR filtrează foarte bine acest umor prin jocul său tare simpatic :)

În rest, Iron Man 3 ne oferă exact ce ne aşteptam: efecte speciale excelente, dinamism, acţiune la greu, câteva clişee (dar nu ai cum să te rişti să scoţi un film „american” fără ele :D). Una peste alta, un film care merită văzut. Cu menţiunea că sper că nu se va scoate Iron Man 4. Nu de alta, dar mi-e imposibil să îmi imaginez cum ar putea Robert Downey Jr să mai învârtă personajul să îl scoată credibil după prestaţia din Iron Man 3…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Sunteţi de acord că Iron Man 3 este cel mai bun din serie?”

  1. Spre ruşinea mea, trebuie să mărturisesc că, probabil, sunt singurul om din blogosferă care n-a văzut partea a doua a filmului. Acum, că tu spui că a treia a fost cea mai bună parte, mă simt obligat să le văd pe celelalte două, lucru care îmi dă planurile peste cap în mod grav şi ireparabil, fiindcă voiam să mă uit direct la partea a zecea, ultima din serie.

  2. Sunt total de acord. N-as vrea sa-l compar cu alte filme, e foarte probabil sa-i gasesc multe hibe, insa facand o comparatie intre cele trei parti, cu siguranta a 3-a a fost cea mai reusita.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)