Avem ministru low-cost. Îl declar nul

Duamne, cât de tare îmi displace Fenechiu ăsta. Discursul lui de elev prea devreme ieşit din şcoală. Glumele lui de student întârziat la o facultate privată de agronomie din sudul Kabulului. Ideile sale politicie de o stupefacţie gen studiu de caz pentru Divertis. Declaraţiile sale mirobolizante, făcute parcă anume să ne dăm noi seama că nu avem ce să ne dăm seama. Este, pe scurt, genul de politician care mă face să mă gândesc că sunt un mare dobitoc atunci când mă duc să votez.

Problema nu este că Fenechiu este aşa cum este. Imensa problemă este că el are funcţii. Ba nu, că partidul îi dă funcţii. PNL, un partid din ce în ce mai trist pentru mine, cu un leadership care începe să semene din ce în ce mai mult cu leadersheep.

Dragi liberali, Fenechiu ăsta este tot ce aţi avut voi mai bun pentru ministerul Trasporturilor? Voi vă daţi seama ce înseamnă asta pentru voi ca partid? Atât puteţi? Fenechiu este LIBERALUL în opinia voastră? Zău că îmi lăcrimează un pic pentru voi – dar nu foarte mult, căci am treabă – coraconul cu care mă gândesc la politică.

Relu CFRelu a dat-o de şină în emisiune la PRO TV. Ia auziţi ce spune superbu specimen politic dâmboviţean, întrebat fiind despre dosarul pe care îl are în instanţă pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată:

Acum stiti ce se intampla? Niciun hot nu spune ca a comis o fapta. Niciun infractor nu spune ca a comis o fapta. Cred ca nici nu are sens sa ma intrebati. Important este sa asteptam decizia instantei. Eu le multumesc celor care au in continuare incredere in mine, pentru ca pana la urma exista si oameni nevinovati care ajung in instante”  – sursa stirileprotv.ro.

Oooooo, ce vremuri minunate trăim noi, ca români, să avem ca ministru un asemenea tupeist acerb de sorginte brătiană… Dar staţi, că nu s-a terminat. Iată ce mai aflăm de la Relu CFRelu:

„Presedinta CA a CFR Calatori, doamna Alexandra Gatej, a venit cu o idee si mi-a placut foarte mult si se vede foarte clar ca experienta din managementul privat o ajuta, aceea de a face un program sa mergi cu 10 lei la mare. Poate exagerat cu 10 lei. Un gen de low-cost. Asta mi-a spus, ca va incerca sa studieze politicile de low-cost din aviatie si sa vedem daca nu putem implementa o politica de low-cost si in transportul de calatori”, a precizat ministrul Transporturilor, adaugand ca „daca suntem corecti cu noi, e cam low-cost, ar trebui sa fie low-cost transportul nostru de calatori” – sursa stirileprotv.ro.

Aaaaaaaaa, am înţeles acum, ce bou sunt! Păi nea Relu CFRelu este ministru pe Marte, măh, nu  la noi în România. Căci a spune că vrei să faci ceva mai low cost (scuzaţi expresia) decât îţi oferă CFR acum când ai ghinionul/neşansa/lipsa de variante de a călători cu această companie înseamnă că eşti pafarist cu acte în regulă. Numai cine nu a călătorit cu trenurile noastre poate expectora asemenea aberaţie, cum că din mizeria pe care o oferă acum CFR la costuri foarte mari poate să mai taie ceva ca să ne ofere un low cost.

Oh, wait, dar Relu CFRelu nici măcar nu a călătorit cu trenul în ultimii 4 ani! Şi e ministrul Transporturilor! Pus acolo de un partid liberal, modern şi cu toate ţiglele politice pe casă! Dar, pe de altă parte, e corect să se întâmple aşa, ce dracu. E ministru, a fost afacerist şi învârterist de toate cele, doar nu o să se amestece cu pulimea low-cost în trenurile pe care semeţa sa gândire le consideră mult sub nivelul lui de ministru vremelnic şi, din toate punctele de vedere, nul.

Întrebat când a mers ultima dată cu trenul, Fenechiu a spus că în urmă cu 3-4 ani. „Merg cu maşina. De ce? Din cauză că trenurile din România, astăzi, nu oferă viteza şi confortul necesar pentru a înlocui maşina. Asta este realitatea şi trebuie, după părerea mea, să ducem nişte politici care să schimbe lucrurile”, a precizat ministrul – sursa gandul.info

Drept pentru care îl declar pierdut, fără şanse şi nul, nul, nul.

Bleah.

w560xh316_caricatura_CRIN_FENE_plins_copy

Sursa: Buna Ziua Iaşi

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Avem ministru low-cost. Îl declar nul”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.