20.07.2017

Breaking News: membrii CNA plătiţi de tigaia Dry Cooker!

Pe bune, dacă aş fi adept al teoriei conspiraţiei, aş zice că cei de la Dry Cooker i-au plătit pe cei din CNA să ia decizia cu interzicerea reclamei cu Bahmuţanca. Ar fi foarte mişto dacă cineva ar calcula cât ar fi trebuit să dea cei de la Dry Cooker (mă rog, compania din spatele brandului, aţi înţeles voi) pentru a câştiga o asemenea expunere în media şi social media.

Pentru că – aş vrea să reţineţi cât de cât – în toată vânzoleala asta nimeni nu acuză lipsa de calitate a tigăii cu pricina sau ceva, toţi discută doar despre interzicerea reclamei.

La pariu că dacă ar fi rulat reclama în continuare fără intervenţia CNA ar fi avut mult mai puţin efect decât ce s-a întâmplat după intervenţia CNA?

PS Reclama cu pricina mi s-a părut jalnică. Dar motivaţia celor de la CNA este totalmente aiuritoare. Drept pentru care am scris rândurile de faţă. Aştept un Dry Cooker pe adresa redacţiei. Căci mă apuc de săpat fundaţia la casă şi am înţeles că ce bună şi pentru aşa ceva… =))

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Din nou despre spam. Astăzi: totuldesprenunta.com

Ce zic eu să ţineţi minte dacă Timişoara va ajunge Capitală Culturală Europeană în 2021

18 comentarii

 1. vineri, 19 aprilie 2013, 10:16

  Ieri a rulat pe TV reclama cu pricina. Pe un post al unei televiziuni care probabil ca a luat mai multi bani pentru a difuza reclama decat e amenda de la CNA.

  Răspunde
 2. vineri, 19 aprilie 2013, 10:16

  Este foarte buna pentru mutat muntii si iti da multa energie! =))) Chiar am scris acum vreo doua luni un articol despre porcaria asta de reclama!

  Răspunde
 3. vineri, 19 aprilie 2013, 10:31

  Dupa parerea mea este o reclama de prost gust , de doi lei eu chiar nu inteleg ce dreaq are aceasta tigaie in plus fata de altele? Parca nu se face mancarea la fel si in tigaia Dry Cooker si in celelalte tigai :)) mai jos va adaug reclama la Dry Cooker.Cum nu ai un Dry Cooker? Pai toata Romania are Dry Cooker :))))) de noaptea mintii :D : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VinM2Gs6WCg

  Răspunde
  • vineri, 19 aprilie 2013, 12:15

   Mi se pare de-a dreptul flagranta afirmatia cum ca toate tigaile sunt la fel. E aproape la fel de „blasfeimitor” ca o afirmatie gen „toate vinurile sunt la fel” sau – ceva ce ar indrepta parul lui chinezu’ – „toate berile sunt la fel”. Nu am folosit tigaia in cauza dar, crede-ma pe cuvant cand spun ca nu toate tigaile sunt la fel.
   Cat despre subiectul „reclama”, trebuie luat in calcul fapul ca ea se adreseaza unei anumite piete. Poate s-au terminat clientii de pe segmentul respectiv iar acum se incearca o extindere prin dezvoltarea pietei. :)

   Răspunde
 4. vineri, 19 aprilie 2013, 11:24

  Pentru 40 de milioane de euro pe an, cifra de afaceri, compania care vinde SI Dry Cooker, este super meseriasa, dupa am am scris aici, la http://cazacioc.blogspot.ro/2013/04/tendinte-ati-cumparat-tigaia-dry-cooker.html

  M-am amuzat ca in partea de jos a articolului lui Chinezu, asa, ca un „bas chapeau” final, apare figura lui Chinezu care spune ca foloseste un Portege Toshiba.

  Ironic era sa fi aparut acolo ca foloseste tigaia Dry Cooker, nu ?

  Răspunde
  • vineri, 19 aprilie 2013, 11:51

   Colegu, nu ma tenta, te rog eu frumos… Oameni batrani si la ce ne gandim… =))

   Răspunde
 5. vineri, 19 aprilie 2013, 12:39

  LOL :)) Asa ceva? am mai dat peste un link : http://www.youtube.com/watch?v=a4QovMJqCT0 :)))) ia tigaia , na tigaia :)) :D

  Răspunde
 6. vineri, 19 aprilie 2013, 13:21

  Parodia e rupere. eu n-am inteles care e faza cu cna-ul, de ce au interzis reclama? ca zice aia ca muta muntii sau de ce?
  eu m-am luat mai demult de reclama asta tampita, aici:

  http://spanac.eu/vedetele-primesc-bani/

  Răspunde
  • vineri, 19 aprilie 2013, 13:27

   Stiu ca exista o petitie initiata de CNA, ceva cu interesul publicului mai presus de gusturile lui in materie de tv. O fi parte a acelei campanii si decizia asta.

   Răspunde
 7. vineri, 19 aprilie 2013, 13:56

  Just, interzicerea reclamei (tâmpite şi reclama, şi interzicerea ei) a sporit popularitatea tigăii. Încă n-am folosit-o în curăţenia pentru Paşti şi nici în alt scop, dar cunoscătorii spun că sunt mulţumiţi cum se găteşte în ea.
  Oricum reclama asta e la fel de bună ca aia care ne îndemna să chemăm oamenii de la Minolta, dacă o mai ţii minte. Uite un subiect de scris! Cele mai tâmpite reclame la TV…

  Răspunde
 8. vineri, 19 aprilie 2013, 14:08

  Da, remarcam ieri ca s-a generat un mare buzz. Probabil cu mult mai util decât rularea reclamei.

  Se mai întâmplă şi aşa, să-ţi pună Dumnezeu mâna în cap fără să mişti un deget.

  Răspunde
 9. vineri, 19 aprilie 2013, 14:10

  Totusi, oricat buzz ar aduce aceasta decizie, e important si unde se produce acesta. Atinge, oare, piata tinta?

  Răspunde
 10. vineri, 19 aprilie 2013, 16:51

  :))))Foarte interesant ce se intapla pe la CNA!

  Răspunde
 11. duminică, 21 aprilie 2013, 10:40

  Si acest articol seamana tot cu o reclama la Dry Cooker chiar daca pare mai mult a bascalie …
  videoclipul nu mai e disponibil :(

  Răspunde
 12. luni, 22 aprilie 2013, 07:59

  Motivul e stupid, reclama la fel. Acum nu stiu cat e de buna tigaia respectiva, eu am primit un dry cooker din comert cadou. Si chiar imi place cum se face mancare in ea. Insa nu poate muta muntii din loc :)

  Răspunde
  • luni, 22 aprilie 2013, 10:13

   Ce te-ai fi asteptat sa faca o tigaie?

   Răspunde
 13. luni, 22 aprilie 2013, 10:00

  Firmele de gen au succes doar in statele Est-EU . Romanul este naiv inghite orice. De la tigai la medicamente de milione de euro anual . Caritas , FNI , FOREX, VAZUTE la TV …etc. :)

  Răspunde
  • luni, 22 aprilie 2013, 10:16

   Firmele de genul asta exista doar in intreaga lume! Exista canale de teleshopping si in tari populate cu „ne-naivi”. Chiar si alte natii „inghit” povestea cutitului care taie monede, tigaia care iti face viata mai usoara sau suplimentul nutritiv care te curata pe interior.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *