Dacă sunteţi amatori de ritmos do Brasil, sâmbătă puteţi gusta

Sambata, 20 aprilie, de la ora 20:00, Teatrul de Arta din Bucuresti (str. Sfantul Stefan, nr. 21) va gazdui concertul „Ritmos do Brasil” in care muzicienii Gabriela Costa (voce), Alex Man (chitara), Michael Acker (contrabas) si Dan Georgescu (percutie) va vor lua cu ei intr-o calatorie cu parfum de bossa-nova.

Gabriela Costa canta si creeaza bijuterii. Canta de la 6 ani, atunci cand a si fost rasplatita cu primul premiu, iar de-a lungul timpului a colaborat cu muzicieni precum Alex Man, Istvan Gyarfas, Csaba Santa, Asztalos Zsolt, Pedro Negrescu, Tavi Scurtu, Valerio Scrignoli si Bogdan Plech.

Sunt indragostita de armoniile si ritmurile muzicii braziliene, asezate frumos, calculate parca, predictibile si totusi mereu surprinzatoare, in care ma regasesc ca si cum le-as sti dintr-o alta viata… dar jazz-ul dezvaluie latura mea aventuroasa si sunt fericita atunci cand pot sa o explorez.” (Gabriela Costa)

Alex Man este chitarist de jazz, absolvent al Facultatii de jazz Richard Oschanitzky din cadrul Universitatii Tibiscus Timisoara si actual masterand la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia Jazz. De-a lungul timpului a colaborat cu muzicieni precum Maria Raducanu, Sorin Romanescu, Eddie Neumann, si Luiza Zan, iar in prezent canta in noua formula Bega Blues Band.

Michael Acker este basist si contrabasist de jazz, activ de-a lungul timpului in mai multe formule alaturi de Mircea Tiberian, Luza Zan, Alex Man, Ana Maria Leonte, Aylin Cadir, Elena Morosanu, Petra Acker Trio sau formatiile The Others si Cuantune.

Dan Georgescu este tobosarul trupei rock byron, colaborand in trecut cu Sarmalele Reci (bass) si Alexandru Andries (bass, percutie).

Pe langa insemnatatea muzicala a intalnirii cu publicul, concertul „Ritmos do Brasil” din data de 20 aprilie mai are o semnificatie pentru muzicienii implicati: este pentru prima oara cand Gabriela Costa si Dan Georgescu, mama si fiu, urca impreuna pe aceeasi scena.

Va asteptam asadar la o seara de ritmuri braziliene la Teatrul de Arta Bucuresti sambata seara, pe 20 aprilie! Responsabili cu calatoria muzicala vor fi Gabriela Costa (voce), Alex Man (chitara), Michael Acker (contrabas) si Dan Georgescu (percutie). Pretul unui bilet va fi de 25 de lei, iar rezervari se pot face la numarul de telefon 0727 094 612.
Teatrul de Arta Bucuresti – str. Sfantul Stefan, nr. 21 (zona Izvorul Rece)

afis ritmos do brasil rgb (Medium)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)