Notebook portable grill

Am primit un pachet de la UPC. Unul mare. Îl deschid şi intru direct în disonanţă cognitivă. Adică văd cam ce vedeţi voi în poza de mai jos. Şi nu înţelegeam care e legătura dintre un grill şi un netbook.

photo

Că e simpatică jucăria, aia e clar :)) Dar tot nu înţelegeam ce legătură are cu UPC. Până am primit din care aflu că este vorba despre o campanie pentru promovarea noii oferte de servicii digitale. Care este lansată sub sloganul „Descoperă ceva extraordinar în fiecare zi„.

Campanie_UPC_Descopera_ceva_extraordinar_in_fiecare_zi

Din comunicatul cu pricina am găsit şi explicaţia pachetului pe care mi l-au trimis, în care asocierea dintre notebook şi grătar era ciudată la prima vedere. „Cu ajutorul tehnologiilor digitale putem să descoperim noi oportunități, iar noile pachete de servicii le oferă tuturor șansa de a descoperi o lume nouă, urmărind programe TV, navigând pe Internet sau comunicând cu ajutorul telefoniei. Mesajul nostru este unul simplu – folosind serviciile UPC, descoperi ceva extraordinar în fiecare zi, ai șansa să afli lucruri noi, să fii mai conectat” – declară Severina Pascu, CEO UPC România.

Hai să vă dau şi oferta despre care vorbeam, ca să nu ziceţi că nu sunt băiat gigea şi fac un gest frumos pentru voi :D

oferta upc

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Notebook portable grill”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)