Aţi auzit de conceptul clujean KnockOut Party?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Când am primit mailul de la Graţian Lascu, în care îmi spunea despe KnockOut Party, am crezut că e ceva petrecere studenţească din Cluj-Napoca şi mă întrebam care e faza, de ce îmi spune şi mie despre asta, că doar nu o să vin din Bucureşti special pentru aşa ceva… Apoi am citit comunicatul. Şi am ridicat sprânceana a mirare. Căci e masivă isprava cu pricina, tovarăşi! Puteţi vedea mai jos ce şi cum.

Până atunci, aş vrea să vă întreb dacă există un voluntar care ar vrea să reprezinte Republica Culturală Chineză la acest eveniment. Adică să meargă la locul faptei, să observe cu ochi de vultur ce se întâmplă pe acolo, iar apoi să scrie câteva rânduri despre ispravă. Dacă există persoane interesate, le rog să îmi dea un mail pe cristi.china pe gmail.com. Merci.

KnockOut Party aduce pe scena evenimentelor clujene o explozie de adrenalină ce va invada mintea și corpul participanților. Mii de Watts putere vor zgudui întregul stadion Cluj Arena în data de 18 Aprilie 2013 când la pupitru se vor afișa nume de talie internațională din zona muzici electro.

KnockOut Party este un concept clujean gândit și organizat de studenți care îmbină o serie de stiluri muzicale gustate de un mare număr de tineri. Conceptul îmbină ritmuri de Ghetto Funk, Drum’n’Bass, Dubstep și Dirty Electro.

Discurile de mixaj vor fi învârtite de patru artiști consacrați printre care îi regăsim pe: Funky Drop (cel care a câștigat competiția internațională ”Bobmstrikes DJ Comp” în Noiembrie 2012), Meeloox (unul dintre cei mai prezenți artiști la suita de festivaluri House din țară și străinătate), Adrian Pelin (una dintre cele mai reprezentative imagini când vine vorba de petreceri studențești clujene și muzică House&Electro)și TripEngineer împreună cu MC Aurikă (câștigătorii din vara anului 2012 a concursului de DJ de la Delta Music Fest).

Un impact care va duce publicul la un nou nivel îl vor avea cele trei scene cu pupitru propriu ce vor fi evidențiate în culori diferite.

Vom instala o oglindă uriașă care la rândul ei este alcătuită din bucăți mai mici de oglinzi îmbinate în diferite unghiuri pentru a crea un joc de lumini unicat până în acest moment. O să încercăm să vorbim cu extratereștrii, la propriu!” a declarat Tudor Ogner, unul dintre organizatorii KnockOut Party.

KnockOut Party își deschide porțile în data de 18 Aprilie pentru a umple întreaga parcare subterană de la Cluj Arena. Biletele se pot cumpăra de la sediul OmniPass (căsuța galbenă din Campusul Hașdeu) de Luni până Vineri în intervalul orar 11-16 și de la sediul OSUT (Campus Observator, str. Ceahlău nr. 72) în același interval orar. Informații și rezervări de bilete se pot face la numărul de telefon 0756.319.423.

Informații suplimentare, update-uri periodice, concursuri cu premii constând în invitații și tricouri se pot regăsi pe pagina noastră de Facebook: facebook.com/KOParty.ro

banner KO Party -150x150

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)