Cine îmi adresează o întrebare despre blogging care să mă pună în încurcătură?

Later edit: După cum puteţi deja vedea la locul faptei, muncesc de zor acolo. Căci întrebările sunt – că nu ştiu cum să o zic altfel  – excelente! Vă aştept şi pe voi cu întrebări. Dar să fie de alea grele, because I am on fire :))

———————-

Vă spun din start că nu ştiu când mă mai prindeţi voi în postura asta. Adică, practic, să fiu OBLIGAT să vă răspund, indiferent de ce aţi întreba. Pentru că aşa este fişa postului, ca să zic aşa. Deci, ca să nu o mai lungesc, eu zic să profitaţi la modul de-a dreptul barbar de această şansă unică dar nu cred că irepetabilă :))

Adică ia haideţi voi în aplicaţia asta simpatică realizată de Pireus Bank şi puneţi-mi întrebări despre blogging, social media, 2.0 în general. Ce întrebări vreţi voi. Căci ştiu că le aveţi. Cu menţiunea că întrebarea care o să îmi placă cel mai mult o să fie subiectul următorului material de pe platforma cu pricina. Precizez că voi răspunde doar acolo, în aplicaţie, întrebărilor voastre, să lucrăm organizat, tovarăşi!

Vă adresez şi o provocare. Pentru că vă ştiu competitivi şi material de Champions League, cum ar veni :D Vreau să văd cine îmi adresează o întrebare despre bogging care să mă pună în încurcătură. Nu de alta, dar mărturisesc sincer că eu nu mă pot gândi la nici una de acest fel… #aroganţă :D

Hai, loviţi-mă dur. Dacă aveţi cu ce, fireşte…

pireus

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Cine îmi adresează o întrebare despre blogging care să mă pună în încurcătură?”

 1. Daca ar fi sa renunti la blogging si la tot ceea ce inseamna activitate pe online, in ce conditii ai face-o si de ce? Ce te-ar putea convinge sa spui gata, stop, pana aici, mi-a ajuns?

  Daca intrebarea asta nu te pune in incurcatura, nu stiu care te pune atunci :))

  1. Nu trebuie sa dai Like, nu te obliga nimeni. O faci doar daca vrei sa iti raspund la intrebare. Pentru ca acolo, cum spunea, sunt oboigat prin regulile jocului sa iti raspund. Altfel poate nu am chef, timp, disponibilitate sa iti raspund. Asta este diferenta. Adica Pireus Bank, prin campania asta, m-a „angajat” sa va raspund, indiferent ca imi place sau nu. Iar asta costa, colegu :)) Glumesc, dar in esenta zic bine e zic, desigur :D

 2. Salut domnule. Ma bucur enorm cand vad cate un om generos care alege sa impartaseasca din experienta lui. Toata stima si jos palaria pentru dumneata domnule!
  Ei acu e momentul sa te provoc:) evident in legatura cu bloggingul:) tine te tare pentru ca dau megatare.
  Sti cum se spune ca nu e bine sa ai de-a face cu prostul….
  Ei tocmai asta iti propun eu sa ai de-a face cu….mine :)) (sper sa apreciezi umorul).
  Crezi ca esti destul de dibaci sa ma faci pe mine sa inteleg mecanismele din spatele cortinei valului virtual, un nestiutor domnule in ale blogurilor ce mai un prost in ilegalitate, fara acte, sa fac un blog gratuit si care sa fie in cautari pe gogle, pe prima pagina in sa spunem 3 luni? Ei ce spui de asemenea provocare? Te prinzi sa fi mentor?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)