Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Trei ştiri care au mare legătură cu businessul 2.0

Direcția de Finanțe din Baia Mare a decis să încurajeze sectorul IT și să reducă impozitul pentru cei care activează în acest domeniu în județul Maramureș. Mai multe aici.

The Securities and Exchange Commission has given the green light for companies to use social networks instead of press releases to disclose business information as long as investors have been notified which network will be used. Mai multe aici.

Începând de azi, plata facturilor către furnizori trebuie făcută în maxim 60 de zile, conform Legii 72/2013, care a fost publicată marţi în Monitorul Oficial. Mai multe aici.

2 comentarii la “Trei ştiri care au mare legătură cu businessul 2.0

  1. gabi Reply

    In unele cazuri 60 de zile. Din ce am citit, facturile in maxim 30 de zile. Aia cu despagubirea de 40 de euro dupa prima zi de intarziere mi se pare absurda

  2. Paval Reply

    Mare tarasenie sistemul fiscal romanesc. Daca ar fi sa lansam un concurs cu “cine are facturi mai vechi de 60 de zile neincasate” crezi ca am duce lipsa de participanti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.