A fost sau nu a fost spam – samavolnic gândul mă încearcă…

Pe 18 martie primesc de la Alina Musat de la chroot.ro un email care conţinea jpegul de mai jos. Cum nu ştiam această persoană şi nu auzisem niciodată despre firma asta, i-am dat reply să o întreb de unde are emailul meu. Căci – mă gândeam eu în mintea mea – nu pot să îi spun că ce face ea (recte compania pe care o reprezintă) este spam atâta vreme cât cine ştie ce accept am dat eu pe nu ştiu unde de primesc de astea.

Astăzi este 1 aprilie. Şi nu am primit nici un răspuns de la Alina sau de la cineva de la compania cu pricina. Drept pentru care dubiul legat de „a fost sau nu a fost spam” mă încearcă de-a dreptul samavolnic…

Plus că îmi vine încă un gând, pervers de-a dreptul: brandurile alea din josul jpegului ştiu că sunt folosite pentru promovare de asta de îmi dă mie gânduri samavolnice?

noname

PS Nu e glumă ce zic aici. Pentru că 1. tot ce am spus este adevărat 2. glumele de 1 aprilie mă lasă mai rece decât o scrumbie afumată în figiderul lui Chuck Norris.

17 comentarii la “A fost sau nu a fost spam – samavolnic gândul mă încearcă…

 1. Haotik Răspunde

  Pe mine ma suna sa-mi propuna o intalnire sa imi faca site. Si ii intreb. Dar ati vazut acolo pe siteul firmei ca facem si noi asa ceva?…..

 2. spanac Răspunde

  sc paloș & sons. EPIC!

 3. Alina Musat Răspunde

  Salut, Cristi!
  Ne cerem scuze pentru intarzierea raspunsului. Ar trebui sa gasesti acum un e-mail de la noi. Consideram ca mailul cu oferta de hosting nu poate fi calificat drept spam din moment ce a fost un mesaj unic trimis in ideea ca ai putea fi interesat de serviciile noastre de hosting.
  Numai bine,
  Alina

  • BogDan Răspunde

   Asta este nouă. Adică emailul nu este spam dacă el conţine ceva ce credeţi voi că i-ar trebui unei persoane, ceva ce acea persoană nu v-a solicitat în mod cert şi direct.
   Fără supărare, cu care emisferă a creierului a fost gândită asta? Sunt interesat direct de răspuns, mai ales din punct de vedere profesional.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Cu acest comentariu ati recunosct, practic, faptul ca ati facut spam. Bun asa.

  • Valy Răspunde

   Nu stiu cat de unic e mailul din moment ce exact acelasi e-mail l-am primit si eu de la voi tot in perioada aia. Dar eu nu am mai stat la discutii, v-am trimis direct la cutiuta cu spam :)

 4. Ionut Răspunde

  Nu am auzit de ei deci nu cred ca referintele in privinta serviciilor lor o sa le gasesc pe undeva..

 5. Bogdan N Răspunde

  Primesc tot timpul mailuri in care mi se spune ca „nu e spam” daca mi-au gasit mailul pe site. Atata timp cat imi trimiti un mail in care vrei sa-ti faci publicitate fara ca eu sa cer o oferta….eu cred ca e spam.

 6. javra Răspunde

  Mda, Paloş şi fiii. Fiii ar fi nişte cuţitaşe, nu-i aşa?
  Astfel de mesaje primesc aproape zilnic şi de fiecare dată mă întreb cum de m-au găsit…

 7. psi Răspunde

  şi eu am primit un mesaj, acum câteva săptămâni, prin care eram întrebată dacă aş dori să scriu advertoriale. am răspuns că da şi că aştept detalii… şi aşa am rămas.

 8. D-Petre Răspunde

  Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita … adica cineva se straduieste sa afle ce va va dori sufletelul intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, va face si o oferta in acest sens si voi, railor, catalogati asta drept spam ? :)

 9. poligame Răspunde

  Sau…doar ziua de 1 aprilie:))

 10. MsPink Răspunde

  Adica daca tu iti lasi mailul public, ca eu sa te pot contacta, si vreau sa vbesc ceva cu tine, ce poate include o oferta, inseamna ca fac spam? „Sunt cutare si vreau sa iti fac o oferta”. Vrei bine, nu vrei, la revedere si te pup. Adica daca iti dau mesaj si te intreb ce faci, e spam? :)) ai mailul ala de contact de fantezie sau cum? E absurd ce poti face pentru a publica un articol. Si mai trist e ca toti „followerii” tai habar nu au ce vorbesc, si comenteaza in necunostinta de cauza. Poti sau nu sa imi publici comentariul, este un lucru pe care doream sa ti-l spun tie, dar n-am vrut sa iti dau mail ca sa nu fac spam. Seara buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: