Eh, mai păţeşti şi de astea în blogosferă

Adică eu anunţ ieri că am lansat blogdecafea.ro, iar lumea a reacţionat foarte bine, adică în primele minute după ce am dat pe twitter anunţul am primit vreo 30 de RT. Imediat după acest anunţ, numai ce văd tweetul de mai jos dat de Viorel Copolovici. Fără mention, fireşte, că doar aşa e bărbăteşte.

copolovici cacat

E de prisos să vă spun că nu i-am făcut nimic niciodată omului ăsta, nu i-am zis niciodată nimic ceva rău. Ba chiar a fost la el la restaurant, l-am recomandat altora. În fine.

M-am întristat un pic. Dar nu mult. Maximum 12 secunde. Şi apoi mi-am propus să îmi treacă. Pentru că mie, spre deosebire de alţii, chiar îmi iese ce îmi propun. 

Partea bună când se întâmplă de astea este că îţi dai seama ce prost eşti când nu asculţi ce îţi spun vreo 14 oameni despre caracterul unui om. Şi tu te încăpăţânezi să crezi că atâta vreme cât tu eşti corect cu el o să fie şi el corect cu tine.

Bleah.

41 comentarii la “Eh, mai păţeşti şi de astea în blogosferă

 1. BogDan Reply

  Asta este atitudinea pe care o recunosc şi din cearta pe care a avut-o cu Novac şi Metropotam. A fost un circ complet atunci şi mi-am spus că lucrurile pe care le-am auzit şi aflat despre el sutn adevărate. Acum, na, au mai făcut şi alţii remarci ironice despre treaba cu blogul de cafea, dar de la ironie şi până aici parcă este un drum lung. Pana mea, asta nici glumă nu poate fi considerată…

  • Cristian China Birta Reply

   Poate ca in unele culturi si de unele caractere asta poate fi considerata gluma. Eu cred ca mi-am pierdut simtul umorului sau ceva.

 2. Vlad Dulea Reply

  nea kopel’s, ai dat-o rău în bară… serios… me disappointed :(

  • Cristian China Birta Reply

   Stai linistit ca oricum nu ii pasa. Eram buni doar cand mergeam la el la restaurant sa mancam. In rest suntem doar de aia buni de luat la misto. Bleah.

   • BogDan Reply

    După cum am recomandat şi pe Facebook, banii se pot cheltui şi în altă parte :)

 3. Calin Reply

  şi mie îmi place să cred că oamenii sunt buni şi corecţi. singurul bai e că majoritatea se încăpăţânează să îmi demonstreze contrariul.

 4. Irina Bărăgoi Reply

  Ce urât!
  Dar, totuși, de ce întreabă? E curios dacă poate lua el domeniul ăla ca să continue în mod oficial ceea ce a început la MasterChef?

  • Cristian China Birta Reply

   Te rog eu nu intra in logica asta a lui Copolovici. Fa-o pentru mine, nu pentru el. Merci.

  • BogDan Reply

   Irina, touche! :))

  • Irina Bărăgoi Reply

   Bine că a pus virgula aia înainte de “sau”!
   … că tot vorbea de că*at.

  • Horia Stoica Reply

   asta m-am intrebat si io… vrea omu’ sa-si promoveze afacerea pe domeniul ala? :))

 5. copo Reply

  Complet eronat :))) tweetul meu nu avea absolut nicio legătură cu ce ai lansat tu ieri. Dacă tu o poți face în vreun fel și poți să o și demonstrezi, eu sunt dispus să te cred. A se consemna că mențiunea mea nu a avut absolut nicio legătură și nu a făcut în niciun fel trimitere la activitatea ta online. La cât balast e pe Twiitter, poate ar fi bine să mai decantăm din zgomot… Avem o vârstă ;) again: nicio treabă. Spori.

  • Cristian China Birta Reply

   Nu te cred. Nu te mai cred. Ramane cum am stabilit. Ne vedem fiecare de ale noastre. Cu spori.

 6. Mateescu Catalin Reply

  Chinezule chiar nu merita sa te consumi sau sa te agiti pentru o fiinta ca el , eu zic sa iti vezi de treaba si sa mergi inainte si tu DOMNULE COPOLOVICI “OFTICA-TE CAT INCA E LEGAL” :)) :D :)

 7. copo Reply

  cum vrei tu :)

  • Mateescu Catalin Reply

   Nu cum vreau eu , ci cum vrei tu ramane stabilit doar de catre tine :)) eu zic mai bine sa iti cauti de treaba :)) ca observ ca nu prea ai de treaba eu zic sa te duci sa inregistrezi blogdecacat.ro sa vedem ce iti iese :)))

   • copo Reply

    Acest răspuns îi era adresat lui Cristian, autorul articolului. O zi bună.

 8. Max Reply

  Cred că nu trebuia băgat în seamă, beneficiază de gratuit publicitate. De multe ori ignorarea înseamnă mai mult decât o palmă virtuală.

 9. psi Reply

  urât. la ce i-o folosi, nu ştiu! dar urât…

 10. Che Reply

  Urat , foarte urat , cu o astfel de atitudine Romania se duce in jos :((

 11. George Hari Popescu Reply

  Dar Copolovici a mai avut reacții din astea și cu alte ocazii. În principiu, cred că e din cauza invidiei dar poate și oboseala de vineri seara are un rol…

  Oricum, succes cu blogdecafea.ro, eu știam de el de la Alexandra. Îmi place cafeaua, îl voi urmări și-l voi critica dacă e cazul :)

 12. Radu Oncescu Reply

  Și eu știam de la Alexandra că ați lansat blog de cafea.
  Ba chiar am scris înaintea voastră pe blog că veți participa la Coffee Lovers Event [bine după am șters și după ce ați scris voi am rescris și eu :)))]
  Oricum sunt client fidel la cafea și fotografie.

 13. gabi Reply

  Nu ma asteptam la o astfel de reactie din partea lui sau din partea oricui. Cu ce i-ar deranja un proiect

 14. spanac Reply

  nu se poate lua, deoarece e cu diacritice în cĂcat…
  din păcate, da, există și asemenea oameni.

 15. Daniel Bumb Reply

  Probabil invidia pe unii îi macină amarnic și atunci încep să înproște că na , le e rău , foarte rău .

 16. javra Reply

  Nu-l cunosc pe acest domn.
  S-a făcut cu ceva remarcat, de-l bagi în seamă, Cristi?
  E a enşpea oară când îţi spun că unii te atacă doar ca să le faci reclamă rostindu-le numele. Acum e a enşpea plus una oară…

 17. Dan Trofin Reply

  sunt surprins, tipu era chiar ok pana la acest moment nefericit, l-am urmarit cu totii si ne-a placut LiveLog, acum nu cred ca e deloc fair ce a facut ..

 18. omulvaly Reply

  băi dar ce răi sunteți, bloggerilor ! Are omul o poftă, și-o exprimă liber și voi îl judecați în loc să-l serviți! sau vrea să-și branduiască afacerea ?

 19. Dan Pandrea Reply

  Cred ca sunt singurul care nu vede un atac la adresa lui Chinezu, ci doar o constatare la nivel de ansamblu.

  • Horia Stoica Reply

   Nici io nu vad un atac la adresa lui Chinezu (oricum, nu ar veni el sa ni se planga noua, cred ca e mare destul sa reactioneze la atacuri). Io vad doar o gluma proasta, si sincer, i-as fi raspuns cu o gluma la fel de “aromata” : “noi nu am luat domeniul ala ca nu promovam asa ceva,ia-l tu pentru urmatorul tau restaurant”. end of story
   Si atunci din reactia omului am fi vazut daca a fost o gluma cat de bun degustator de “domeniu” e. Iar daca nu a fost o gluma, domeniul e liber :))

  • Cristian China Birta Reply

   Vezi gresit. Am o rugaminte la tine: te rog sa nu iti mai promovezi aici linkuri care nu au nici o legatura cu subiectul. Merci de intelegere.

   • Dan Pandrea Reply

    Scuze, a fost o eroare (autocomplete). Te rog sa modifici.

 20. Marius C. Reply

  Care e numele restaurantului acestui domn? Sunt interesat…

 21. Bucatareasa Reply

  Daca nu ma insel si nu cred ca ma insel, Copolovici este acum pe undeva prin Brazilia mai exact in Bahia. Cand el este cunoscut si are deja ceva al lui nu inteleg ce l-a apucat sa zica si sa faca asemenea chestie ca sa nu spun altfel. Ma rog, unii chiar nu pot fi intelesi. Sa fie nevoia de atentie?

 22. albinuta veninoasa Reply

  Sunt sigur ca vi s-a intamplat sa fiti intelesi gresit. Nu ma pricep la afisarile pe tweeter, posibil sa Copolovici sa nu fi facut acest gest cu referire la blogdecafea ?!
  Stiu, este foarte greu sa fii inteles in asemenea cazuri, cand ai deja o eticheta pe spate, cand esti recidivist in asemenea gesturi.
  Am zis si io, n-am dat cu paru’.

  • Cristian China Birta Reply

   Ar trebui sa ma cunosti mai bine si sa stii ca nu as fi scris asta daca nu era 100% sigur ca asa a fost. Spre deosebire de altii, eu nu mananc cacat.

 23. Hapi Reply

  A, da…si eu cred la fel ca Max ca dorea publicitate pe seama ta.
  Omul are un restaurant?
  Pai la ce-i trece prin cap, mie mi-ar fi frica sa intru acolo, darmite sa si servesc ceva.Poate-si asezoneaza mancarurile dupa poftele proprii

 24. copolovici dot ro (despre) FB Reply

  Pentru mine nu este nici o surpriză. Cunosc ‘omul’ de când a văzut lumina zilei. Poate că a venit vremea ca lumea să cunoască adevarul despre acest individ și cum a decis să-și trateze familia: un adevăr pe care el și noua lui … ‘flame’ fac eforturi susținute să îl țină sub tăcere. Blogul lui este îmbâcsit de articole mizerabile și ‘comentarii’ din partea unor ‘cititori’ pe care și le scrie singur în mare parte. De îndată ce apare o opinie diferită, va fi etichetată drept ‘spam’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.