Am lansat blogdecafea.ro. Mulţumim că deja îl gustaţi :)

Ştirea zilei – pentru mine, fireşte – este că am lansat blogdecafea.ro. După îndelungi parlamentări 2.0 despre scopul şi durata vizitei sale în blogosfera românească :)) Dar acum, când suntem băgaţi în viteză, o să cafengim la greu!

Şefa de trib pe acest proiect este Alexandra Blaş. Pe care o ştiţi şi din excelentele scriituri din rubrica „Fetele şi berea„. Şi pe care o să o vedeţi din ce în ce mai des hlizindu-se (căci râde mult şi din te miri ce, exact aşa cum îmi place mie :D) prin zonă la modul corespunzător.

Untitled-1-723x1024

Dacă aveţi drum pe la Salonul Internaţional de Cafea, să ştiţi că avem stand acolo. Şi că vă aşteptăm să mai povestim, săbem o cafea, să ne râdem, alea, alea, cum se cuvine şi cum trebuie să se întâmple cu oamenii faini din blogosferă :D Promitem că toţi cei care ajung la standul nostru de astăzi până duminică o să fie fotografiaţi şi puşi la loc de onoare pe blogdecafea.ro, cu mulţumirile de rigoare :)

63053_308303399295949_723273388_n

Mi se şopteşte în cască: „să nu uiţi să le zici când scrii să dea Like şi la pagina noastră de facebook„. Nu uit, bre, cum să uit? :D

Cum vi se pare isprava asta? Este că ne mişcăm cu talent? :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

35 thoughts on “Am lansat blogdecafea.ro. Mulţumim că deja îl gustaţi :)”

 1. Finally!!! Deci deci deci, stimabile, vreau Contributor category unde lumea să posteze cănile lor de cafea. E musai pentru un blog de cafea să aibă o secţiune „cănile de cafea ale cititorilor noştri”. :D :D :D

  Nu de alta, dar mie mi s-a umplut de fericire inima când am scris pe un blog denumit „my beloved mug” un articol despre cana mea de ceai preferată + o poză. (gen aici http://mybelovedmug.com/my-kitty-coffee-tea-mug )

  Şi neapărat recomand (HIGHly recommended, cum s-ar zice) o categorie cu căni de cafea pe un blog de cafea [dot] ro. :))

  1. Tovarasa Alexandra, va rog sa consemnati in procesul verbal solicitarea tovarasei Roxana de la Departamentul Cani si Canute.

   Tovarasa Roxana, va rog sa binevoiti a da explicatii in scris despre cana dumneavoastra. Ca sa nu va acuze ceilalti tovarasi ca doar vorbiti, nu si faceti. Si ca sa crestem productia pe bogdecafea.ro cu un guest post.

   :))

 2. Dupa cum am anuntat joi, sambata ma prezint acolo cu o cana de cafea(goala) si cu aparatul foto din dotare ca sa ne tragem reciproc in poze. Pe cand o expozitie cu degustare si cu Blog de BERE? Sa stiu sa-mi lustruiesc halba :D

 3. Pingback: Eh, mai păţeşti şi de astea în blogosferă • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)