Am lansat blogdecafea.ro. Mulţumim că deja îl gustaţi :)

Ştirea zilei – pentru mine, fireşte – este că am lansat blogdecafea.ro. După îndelungi parlamentări 2.0 despre scopul şi durata vizitei sale în blogosfera românească :)) Dar acum, când suntem băgaţi în viteză, o să cafengim la greu!

Şefa de trib pe acest proiect este Alexandra Blaş. Pe care o ştiţi şi din excelentele scriituri din rubrica „Fetele şi berea„. Şi pe care o să o vedeţi din ce în ce mai des hlizindu-se (căci râde mult şi din te miri ce, exact aşa cum îmi place mie :D) prin zonă la modul corespunzător.

Untitled-1-723x1024

Dacă aveţi drum pe la Salonul Internaţional de Cafea, să ştiţi că avem stand acolo. Şi că vă aşteptăm să mai povestim, săbem o cafea, să ne râdem, alea, alea, cum se cuvine şi cum trebuie să se întâmple cu oamenii faini din blogosferă :D Promitem că toţi cei care ajung la standul nostru de astăzi până duminică o să fie fotografiaţi şi puşi la loc de onoare pe blogdecafea.ro, cu mulţumirile de rigoare :)

63053_308303399295949_723273388_n

Mi se şopteşte în cască: „să nu uiţi să le zici când scrii să dea Like şi la pagina noastră de facebook„. Nu uit, bre, cum să uit? :D

Cum vi se pare isprava asta? Este că ne mişcăm cu talent? :D

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

35 thoughts on “Am lansat blogdecafea.ro. Mulţumim că deja îl gustaţi :)”

 1. Finally!!! Deci deci deci, stimabile, vreau Contributor category unde lumea să posteze cănile lor de cafea. E musai pentru un blog de cafea să aibă o secţiune „cănile de cafea ale cititorilor noştri”. :D :D :D

  Nu de alta, dar mie mi s-a umplut de fericire inima când am scris pe un blog denumit „my beloved mug” un articol despre cana mea de ceai preferată + o poză. (gen aici http://mybelovedmug.com/my-kitty-coffee-tea-mug )

  Şi neapărat recomand (HIGHly recommended, cum s-ar zice) o categorie cu căni de cafea pe un blog de cafea [dot] ro. :))

  1. Tovarasa Alexandra, va rog sa consemnati in procesul verbal solicitarea tovarasei Roxana de la Departamentul Cani si Canute.

   Tovarasa Roxana, va rog sa binevoiti a da explicatii in scris despre cana dumneavoastra. Ca sa nu va acuze ceilalti tovarasi ca doar vorbiti, nu si faceti. Si ca sa crestem productia pe bogdecafea.ro cu un guest post.

   :))

   1. Stimabile, mă simt onorată să plasez o poză + povestea cafelei pe un blog de cafea[punct]ro. Tovarăşa Alexandra are email-ul meu să discutăm în detaliu? :))

 2. Dupa cum am anuntat joi, sambata ma prezint acolo cu o cana de cafea(goala) si cu aparatul foto din dotare ca sa ne tragem reciproc in poze. Pe cand o expozitie cu degustare si cu Blog de BERE? Sa stiu sa-mi lustruiesc halba :D

 3. Pingback: Eh, mai păţeşti şi de astea în blogosferă • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)