Cu ce rămâi după un concert Aylin

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Ok, ok, recunosc, a trecut ceva vreme de când v-am provocat să îmi fiţi ambasador pentru concertul simpaticei Aylin. Doar că, părerea mea, nu are nimic dacă abia acum public “raportul” tovarăşei Anca Duma, cea care m-a reprezentat cu cinste şi onoare le respectivul eveniment :D După cum puteţi vedea mai jos.

————————-

Domnul Chinezu mi-a dat ocazia de a participa la un frumos concert. De ce? Păi m-a numit Ambasador RCC că i-a plăcut comentariul meu și a zis ”stimabilo, la jazz cu tine!” Și am fost și mi-a plăcut și o să mai merg! O să te întrebi unde am fost domne de mi-a plăcut așa mult?

Locul nu are importață cum se numește, ci ceea ce s-a întâmplat acolo! Se dau ingredientele: muzică, jazz, muzică LIVE, instrumentiști valoroși, o voce fresh, un loc drăguț și o companie de suflet! Da acestea sunt și nu le spun degeaba! Alături de prietenul meu am pășit în Collage pentru a ne delecta cu muzici alese de pe cele mai frumoase podgorii muzicale. Protagonista nu a fost nimeni alta decât Aylin Cadir. Nu a fost singură pe scenă, ci alături de The Lucky Charms – un frumos band, alcătuit din muzicieni unul și unul!

Concertul te bucură cu câteva piese de pe albumul pe care îl va lansa, apoi cu câteva piese franțuzești, dar și românești de altă dată, romanțe de amor și nu numai! Seara trece pe nesimțite când ceea ce asculți îți place! Nu am cum să nu îi mulțumesc domnului Birta pentru oportunitate.

Dacă e să aleg o piesă ce mi-a plăcut fără doar și poate o să aleg “You Got Me”. O piesă compusă de Ciprenko și de Elena Moroșanu ce surprinde perfect romantismul și euforia care ne cuprind pe toți la început de martie.

Dacă nu știai, primul album din cariera solo a lui Aylin, “Cloud”, va aparea pe piață în această primăvară. Mi se șoptește în cască cum că tot în această lună cântăreața va lansa și videoclipul single-ului Chemistry!

În concluzie îți spun doar atât: urmărește pagina oficială a lui Aylin pentru a aflat în timp util pe unde mai are concert! Îți recomand să mergi fără ezitare! Asigură-te că ingredintele de mai sus sunt complete pentru a avea parte de o seară de nota 10!

20130301_235405 (Medium)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)