Caut ambasador RCC pentru concertul simpaticei Aylin

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Stimabila Anca Duma este ambasadorul RCC la prea frumosul eveniment :) Stabilim detaliile pe telefon :)

—————————–

V-am raportat deja despre faptul că Aylin m-a prins auditiv, ca să zic aşa :)) Aşa că, pentru că nu am cum să ajung la concertul ei de pe 1 martie, de la 22.00, din Collage Lounge (Bd. Ion Mihalache nr 10-12), am nevoie de un ambasador care să reprezintă cu onoarea Republica Culturală Chineză la acest eveniment. Adică să meargă, să se simtă bine, eventual să facă şi vreo 3 poze şi, după ce îşi revine a doua zi :D; să scrie cum a fost la concert.

Intrarea e liberă, aşa că de asta nu discutăm. Dar discutăm, aşa cum şade bine unui preşedinte de Republică responsabil :D, de cheltuielile de deplasare. Adicătelea, pe şleau, – criză mare, bugetul mic, de astea – am fix 50 de lei pentru aceste cheltuieli. Treaba voastră ce faceţi cu ei, de mine puteţi să beţi o apă plată doar dacă veniţi cu materialul despre concert :))

Dacă vreţi să fiţi ambasadorul RCC, trebuie să răspundeţi la următoarea întrebare: Ce mesaj-mărţişor îi transmiteţi lui Aylin de 1 Martie? :)

Aştept „scrisorile voastre de acreditare” colea jos în comentarii până joi, 28 februarie, ora 15.00. Ca să avem timp dupa aia să ne înţelegem ca oamenii să facem să fie bine :) Criteriul de evaluare va fi, of course my chinese horse, fabulos de subiectiv.

aylin concert 1 martie

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Caut ambasador RCC pentru concertul simpaticei Aylin”

  1. 1 Martie nu inseamna doar venirea primaverii. 1 martie mai inseamna si faptul ca ne dezamortim si putem incepe proiecte frumoase si nu numai. Scriem povesti, rescriem istorii, oferim cu mai mult drag zambete si facem mici bucurii celor din jurul nostru. O primavara nu este ocmpleta fara muzica. Oare cum putem face primavara asta mai melodica? Stiu ca tu, Aylin ti-ai insusit deja misiunea aceasta. De asta si frumosul martisor de pe 1 martie. Sa nu uiti sa zambesti si sa te bucuri de cele mai marunte lucruri ce ti se ivesc in cale. O primavara plina de frumos si zambet sa ai! :)

  2. Aşa, în afara concursului :-), deoarece nu sunt în Bucureşti în perioada asta şi mă voi mulţumi cu CD-ul… Să zâmbească, să dorească şi să ofere în continuare! Doar aşa Universul va face totul pentru a-i îndeplini visele.

  3. Pingback: Cu ce rămâi după un concert Aylin • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)