Caut ambasador RCC pentru concertul simpaticei Aylin

Later edit: Stimabila Anca Duma este ambasadorul RCC la prea frumosul eveniment :) Stabilim detaliile pe telefon :)

—————————–

V-am raportat deja despre faptul că Aylin m-a prins auditiv, ca să zic aşa :)) Aşa că, pentru că nu am cum să ajung la concertul ei de pe 1 martie, de la 22.00, din Collage Lounge (Bd. Ion Mihalache nr 10-12), am nevoie de un ambasador care să reprezintă cu onoarea Republica Culturală Chineză la acest eveniment. Adică să meargă, să se simtă bine, eventual să facă şi vreo 3 poze şi, după ce îşi revine a doua zi :D; să scrie cum a fost la concert.

Intrarea e liberă, aşa că de asta nu discutăm. Dar discutăm, aşa cum şade bine unui preşedinte de Republică responsabil :D, de cheltuielile de deplasare. Adicătelea, pe şleau, – criză mare, bugetul mic, de astea – am fix 50 de lei pentru aceste cheltuieli. Treaba voastră ce faceţi cu ei, de mine puteţi să beţi o apă plată doar dacă veniţi cu materialul despre concert :))

Dacă vreţi să fiţi ambasadorul RCC, trebuie să răspundeţi la următoarea întrebare: Ce mesaj-mărţişor îi transmiteţi lui Aylin de 1 Martie? :)

Aştept „scrisorile voastre de acreditare” colea jos în comentarii până joi, 28 februarie, ora 15.00. Ca să avem timp dupa aia să ne înţelegem ca oamenii să facem să fie bine :) Criteriul de evaluare va fi, of course my chinese horse, fabulos de subiectiv.

aylin concert 1 martie

6 comentarii la “Caut ambasador RCC pentru concertul simpaticei Aylin

 1. Stoian Ciprian Răspunde

  Sanatate, fericire
  La Multi Ani si numai bine!

 2. Anca Duma Răspunde

  1 Martie nu inseamna doar venirea primaverii. 1 martie mai inseamna si faptul ca ne dezamortim si putem incepe proiecte frumoase si nu numai. Scriem povesti, rescriem istorii, oferim cu mai mult drag zambete si facem mici bucurii celor din jurul nostru. O primavara nu este ocmpleta fara muzica. Oare cum putem face primavara asta mai melodica? Stiu ca tu, Aylin ti-ai insusit deja misiunea aceasta. De asta si frumosul martisor de pe 1 martie. Sa nu uiti sa zambesti si sa te bucuri de cele mai marunte lucruri ce ti se ivesc in cale. O primavara plina de frumos si zambet sa ai! :)

 3. Natural Răspunde

  Bai ce ma enervati cu evenimentele astea in Bucuresti. Da’ consulat in Craiova nu deschizi? Ca si pe-aici ti-ar trebui ambasadori :)

 4. Flori Răspunde

  De cand asteptam concertul ei si tocmai acm sunt plecata. Sper sa se mai tin unul cat de curand caci intr-adevar noul ei sound e mega tare.

 5. Luc Răspunde

  Aşa, în afara concursului :-), deoarece nu sunt în Bucureşti în perioada asta şi mă voi mulţumi cu CD-ul… Să zâmbească, să dorească şi să ofere în continuare! Doar aşa Universul va face totul pentru a-i îndeplini visele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: