Arogant fiind, bloguri cu domnul Pleşu (dragă Andrei) eu scriam

În urmă cu ceva vreme, când salutam cu deloc temperat entuziasm intrarea domnului Andrei Pleşu în blogosferă, am fost acuzat de o aroganţă maximă, căci l-am luat – pe limbă bloggerească – cu „dragă Andrei„. Bine, acuzat e mult spus, adică aia a fost în mintea celor care au făcut asta, căci pentru mine a fost muzică eustachică, dacă îmi permiteţi această fomulare de-a dreptul fiziologică.

Aşa că, pentru a băga cărbuni în cazanul celor care vor să mă acuze din nou de astfel de apucături ontologice, am zis că merită să mai fac o aroganţă, după cum vă raportez mai jos.

Sunt coleg cu domnul Pleşu/dragă Andrei la Adevărul. Adică domnia sa combate energic aici, iar eu, de ieri, am început să combat energic aici. Debutul a fost unul aşa cum m-am aşteptat, adică o mulţime de neincluşi decât în propria lor mulţime închisă, dar şi nişte persoane (era să zic avataruri, dar bine că m-am abţinut…) chiar interesante. Pe scurt, am sărit lejer de 100 de comentarii la prima postare, doar că multe au fost considerate de moderatorii platformei Adevărul ca sunt cam pe lângă politica lor de comentarii, deci şterse.

Spun şi aici – pentru cei cărora le este prea lene să dea un click pe blogul meu de la Adevărul – cum m-am gândit să abordez scriitura acolo. Dau copy/paste, nu mă complic cu rescris ce am scris deja.

La finalul fiecărei postări, vă voi adresa o provocare. Şi voi citi cu mare atenţie comentariile voastre. Şi cea/cel care va posta cel mai interesant comentariu (evaluarea va fi subiectivă şi îmi va aparţine 100%) într-un interval de 3 zile de la data postării va putea să îmi propună o temă pe care să o abordez în următoarea postare. Şi tot aşa. De fiecare dată când scriu.

No bun. Acuma vă invit 1. să îmi uraţi succes :D şi 2. să îmi spuneţi cum vi se pare abordarea despre care tocmai v-am raportat.

adevarul blog

12 comentarii la “Arogant fiind, bloguri cu domnul Pleşu (dragă Andrei) eu scriam

 1. IanculescuHimself Răspunde

  Mi-am facut si cont pe Adevarul pentru a-mi putea asterne propunerile.
  Meriti felicitari. Nu de la mine, de la noi toti, in general :)

 2. Sabina Cornovac Răspunde

  Stii ca intrebau ei ce bloggeri vrem sa scrie acolo? Te-am recomandat cu drag, pe langa altii. Ma bucur sa te vad acolo si ii astept si pe ei :) Succes!

 3. psi Răspunde

  no, îţi urăm succes.
  te citisem deja dragă coleg cu andrei. ;)

 4. cotos Răspunde

  Succes. Desi nu sunt un cititor Adevarul, se pare ca acum voi fi nevoit sa te caut si pe acolo :) Semepr fidelis din 2007 :D

 5. javra Răspunde

  M-am uitat pe comentariile de pe Adevărul. Curios, văd că n-a auzit de tine decât un agramat. Oare de ce?
  Dacă te-ai apucat să scii la Adevărul, va trebui să-l citesc şi eu.
  Ştiu că oricum ai deja, dar îţi urez succes!

 6. Cristian China Birta Răspunde

  Stimabililor, va multumesc :)
  Chiar sunt curios cum o sa iasa experimentul cu Adevarul. Mi-am propus sa trag niste concluzii interesante ca sa zic asa :D

 7. Max Răspunde

  Succes, Cristian.

 8. Elena Răspunde

  Eu te felicit pentru curaj. Sincer.
  Sa te tina nervii! :)

 9. Nicolae Prava Răspunde

  Mult succes si poate asa Adevarul o sa inceapa a posta stiri adevarate si nu numai cancan-uri

 10. Natural Răspunde

  Ti-am scris si acolo, dar iti urez succes si de-aici. Chair ca sunt curios cum o sa evolueze treaba. Spor!

 11. mihaibuninet Răspunde

  Ma bucur pentru tine si astept sa vad ce vei scrie.In legatura cu exprimarea sti ca eu sunt unul care am spus sa lasam deoparte diferenta de virsta intre bloguri si ca nu conteaza cum te adresezi unui om in general ci mai mult cum il respecti .De multe ori oamenii se exprima cu ,,Domnule” si sa vezo ce urmeaza ,nu-ti vine sa crezi.

 12. D-Petre Răspunde

  Nu-ti mai ajungea tarlaua ta :)
  Mult succes iti doresc !
  O sa ai nevoie de mult feng shui ca sa faci fata acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: