Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe bloguri? Part 7

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

part 1part 2part 3part 4part 5, part 6 au fost. Astăzi, după cum lesne se poate observa, part 6. Reiau întrebarea pe care v-am adresat-o de fiecare dată, cu o încăpăţânare demnă de o cauză mai bună, ştiu: De ce nu aţi scrie despre aşa ceva?

Pe 8 martie, doctorul Alin Popescu de la FRR organizează o donare de sânge. Eu voi fi acolo. Vă aştept şi pe voi, dacă puteţi. Dacă nu, ar fi excelent dacă aţi anunţat la voi pe blog despre ispravă. Să audă cât mai mulţi.

Până pe 12 martie, au loc înscrierile la Gala Societăţii Civile. Chestiunea este simplă: dacă nu scrieţi la voi pe blog, s-ar putea ca unii din cei care vă citesc să nu audă despre această Gală şi să nu participe. Adică, tradus, să rateze o oportunitate.

Pe 27 martie este Ziua Mondială a Teatrului. Am ales să dau link către Teatrul Masca din două motive: 1. Acolo am văzut prima dată această informaţie 2. Apreciez teribil ce face această instituţie culturală în 2.0.

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

12 thoughts on “Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe bloguri? Part 7”

  1. intr-adevar, foarte fain ce fac cei de la masca. omul cu social media de la ei e un om tare profesionist. mi-au placut la nebunie pe facebook si twitter. cat despre scris, unii au nevoie de o motivatie solida si constanta, ori bloggingul nu e locul in care rezisti daca ai nevoie de asa ceva.

  2. Pingback: Cum adică nu aveţi ce să scrieţi pe bloguri? Part 8 • Chinezu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)