Ce fac actorii când nu sunt pe scenă?

Păi Pavel Bartoş ascultă de îndemnul meu patriotic :D şi prestează corespunzător la SMS Bucureşti, unde ne-a povestit despre cum îşi administrează el pagina de facebook şi despre cum a descoperit el blogurile abia după ce s-a apucat de hostuit (este că am lovit dur cu verbul ăsta? :D) Vocea României.

601093_443909002345588_433711471_n

Marius Manole îşi propune să ne înveţe să lucrăm cu imaginea noastră. Ehe, dacă ar ştii el cât este de lucru poate s-ar lăsa păgubaş… :)) Vă recomand cursul. Fie doar pentru plăcerea de a sta de vorbă cu Marius. Este un tip – cum să vă spun eu – care şi când te înjură o face cu o graţie şi cu o şmecherie de nu te poţi supăra pe el :))

marius_manole_191

Horaţiu Mălăele ne invită la conferinţa „În stare de dialog„. Nu am avut plăcerea să îl cunosc personal, dar îi ştiu „limbuţia” caracteristică din spectacolele de teatru, aşa că îmi pare că nu o să fie rost de părere de rău pentru cei care vor participa la această ispravă :D

Paul Ipate „bobinează” la Ateliere de lectură pentru copii isteţi.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Ce fac actorii când nu sunt pe scenă?”

  1. Pavel e un om de milioane. Nu il cunosc persoanl, insa l-am vazut jucand in mai multe piese, l-am prin ca si prezentator la Sarbautoarea Castanelor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)