CompaBloggerii

La SMS Bucureşti, am vorbit despre CompaBloggeri. Aveţi mai jos prezentarea, dar şi filmuleţul cu ce am povestit eu acolo, via Cristi Irimia, căruia îi mulţumesc pe această cale. Dar înainte trebuie să vă spun, foarte pe scurt, ce înseamnă – după capul meu creţ – aceşti CompaBloggeri.

Ideea mi-a venit gândindu-mă la publicul eclectic de la SMS. Adică bloggeri, agenţii, companii, în esenţă. Şi mă întrebam eu meditativ „cum pot să îi aduc un numitor comun?„. Ce au în comun companiile şi bloggerii când vine vorba despre pornitul la drum pe calea 2.0? Şi mi-am dat seama că au foaaaaaaarte multe în comun. Mă refer la ceea ce zice englezul că se numeşte state of mind, adică – tradus ca la peluză – la frământările, întrebările, grijile, bâjbâiala chiar, care caracterizeză şi bloggerii, dar şi companiile.

Aşa că am decis să vorbesc despre CompaBloggeri. Care reprezintă persoana (blogger sau responsabil de brand) aflată în postura de a lua o decizie în ceea ce priveşte o potenţială campanie. Drept pentru care am prestat după cum puteţi vedea mai jos. Cu lacune, fireşte, dar aşa imperfect cum sunt uite că merge treaba… :D

14 comentarii la “CompaBloggerii

 1. Mihai Jurca Răspunde

  Esti bun de stand-up comedy! Stii ce as face in locul tau? O prelegere presarata cu glume cu tenta sexuala. Ca la stand-up comedy. Sa se ia cu mana de cap cel care te-a invitat! Tare curios sunt sa vad cum ar reactiona. Expertimentam sambata in emisiune. :)))))

 2. javra Răspunde

  De acord cu Mihai, tot asta mi-a venit şi mie în minte, văzând că treci repede, aproape neobservat, peste tracul pe care îl are orice „orator” la început de discurs. Dar nu numai sexul atrage, tu ştii, Cristi, că eşti şi ziarist.

 3. Vasile Manu Răspunde

  Domnu, nu va suparati, v-a mai spus cineva ca v-ati ingrasat? =))

  • Streulea Bogdan Răspunde

   Nu stiu ce iubitor al sportului este el dar e cam gras!

   • Cristian China Birta Răspunde

    Ceea ce imi prisoseste mie in anumite parti, va lipseste voua in foarte alte multe. Pacea fie cu voi si voi cu pacea.

 4. Social media summit 2013
 5. IanculescuHimself Răspunde

  Mie mi s-a parut foarte tare abordarea ta. Simpla, directa, pe intelesul tuturor.

  Legat de idee, ti-o impartasesc total. Sunt atatea lucruri pe care companiile si bleggerii (seriosi) le au in comun.

  Am dezbatut destul de amplu subiectele tratate la SMS Bucuresti aici:
  http://ianculescuhimself.ro/ganduri/social-media-summit-2013-bucuresti

 6. Social Media Summit Bucuresti 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: