CompaBloggerii

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

La SMS Bucureşti, am vorbit despre CompaBloggeri. Aveţi mai jos prezentarea, dar şi filmuleţul cu ce am povestit eu acolo, via Cristi Irimia, căruia îi mulţumesc pe această cale. Dar înainte trebuie să vă spun, foarte pe scurt, ce înseamnă – după capul meu creţ – aceşti CompaBloggeri.

Ideea mi-a venit gândindu-mă la publicul eclectic de la SMS. Adică bloggeri, agenţii, companii, în esenţă. Şi mă întrebam eu meditativ “cum pot să îi aduc un numitor comun?“. Ce au în comun companiile şi bloggerii când vine vorba despre pornitul la drum pe calea 2.0? Şi mi-am dat seama că au foaaaaaaarte multe în comun. Mă refer la ceea ce zice englezul că se numeşte state of mind, adică – tradus ca la peluză – la frământările, întrebările, grijile, bâjbâiala chiar, care caracterizeză şi bloggerii, dar şi companiile.

Aşa că am decis să vorbesc despre CompaBloggeri. Care reprezintă persoana (blogger sau responsabil de brand) aflată în postura de a lua o decizie în ceea ce priveşte o potenţială campanie. Drept pentru care am prestat după cum puteţi vedea mai jos. Cu lacune, fireşte, dar aşa imperfect cum sunt uite că merge treaba… :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

14 thoughts on “CompaBloggerii”

  1. Esti bun de stand-up comedy! Stii ce as face in locul tau? O prelegere presarata cu glume cu tenta sexuala. Ca la stand-up comedy. Sa se ia cu mana de cap cel care te-a invitat! Tare curios sunt sa vad cum ar reactiona. Expertimentam sambata in emisiune. :)))))

  2. Pingback: Să învăţăm 2.0 împreună: diferenţa dintre "a scrie" şi "a posta" • Chinezu

  3. De acord cu Mihai, tot asta mi-a venit şi mie în minte, văzând că treci repede, aproape neobservat, peste tracul pe care îl are orice “orator” la început de discurs. Dar nu numai sexul atrage, tu ştii, Cristi, că eşti şi ziarist.

  4. Pingback: Follow Up #smsbucuresti, Plusuri, Minusuri |

  5. Pingback: Social Media Summit Bucuresti 2013 | blogger CU GREUTATE pe un blog CU DE TOATE

  6. Pingback: Social media summit 2013

  7. Pingback: Eu mă gândeam, Tu te gândeai? » Social Media Summit 2013 – București

  8. Pingback: Social Media Summit Bucuresti 2013

  9. Pingback: Mâine răspund la SMS! : Şapte pietre

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)