Ce se întâmplă când un politician e pastă pe facebook?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Se umple de ridicol, fireşte. După cum puteţi vedea mai jos =)) Adică Luhan, unul din acei vieţuitori ai tagmei politice care îmi repugnă la nivel organic, se laudă singur, pe sestache, cică. Adică „lasă că nu ştie lumea, nu vede, e proastă şi dacă tot nu mă propune altcineva…” =))

luhan

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Ce se întâmplă când un politician e pastă pe facebook?”

    1. Of, nimic nu scapa privirii tale vigilente… =)) Cand o sa vreau eu macar sa ma gandesc ca ar trebui sa ma gandesc macar un pic sa ajung 0.00005% din ce face si este Luhan, atunci te rog sa ma impusti cu un cutit bont =))

  1. Taticule…noi suntem vinovatii! avem atata putere acum in maini prin acest tools de se numeste INTERNET, noi astia putini si isteti dar nu facem nimik….bravo blogger-ului italian acela de a avut 39% din alegatori, cu un blog a intors Italia cu popoul in sus!

      1. Pe langa acest aspect, la o „cercetare” mai amanuntita am aflat ca sloganul acestui personaj este urmatorul: „Petru Luhan vocea ta in Europa”, prin urmare nu ar trebui sa il judecam atat de aspru, el doar este o portavoce a „poporului” deci in aceasta calitate s-a autopropus!:))

  2. L-am cunoscut si eu un individ de-o prostie rar intalnita cum e si pitzipoanca pe care a luat-o de nevasta si pe care o cunosc de asemenea – pute de proasta ce e…rade ca timpa non-stop….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)