Ştiaţi că se mai face muzica folk, da?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Nu aş vrea să credeţi că e ironic ce vă întreb în titlu. Adică nu e pe sistemul „bre, ce pafarişti sunteţi”. Ci doar să vă informez. Pentru că de când mă preumblu cu musiu Make prin 2.0 şi numai am început să înţeleg şi eu nu numai că muzica folk nu a murit, dar chiar că bobinează la greu. Nu ca cifră de afaceri, daţi-i pace, ci ca suflet pe care îl pun cei care prestează în acest domeniu, motiv pentru care îi salut cu mare, mare drag :)

Dacă aveţi treabă cu fenomenul, puteţi să votaţi deja la Premiile ForeverFolk. Iar dacă nu aveţi treabă cu fenomentul, poate o să aveţi după ce ascultaţi câteva piese :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)