Anunţ important: încă 3 proiecte în portofoliu :)

Unii dintre voi ştiţi (cei mai mulţi, sper :D) cu ce defilez eu în cadrul organizat şi deosebit de minunat al acestei aventuri 2.0 în care am plonjat de-a dreptul spectaculos :D CLICK AICI :)) ca să vedeţi toate proiectele noastre.

Pe lângă proiectele pe care le puteţi vedea dacă CLICK SUS :D, vă raportez că asociatul şi tovarăşul şi prietenul meu Vlad Dulea tocmai ce a anunţat că a mai adăugat trei proiecte la frumoasa salbă 2.0 (este că am ales un cuvânt fain? :D) pe care o purtăm cu elan şi mândrie. Adică bikeevents.ro, bikefriendly.ro, bloguri.biciclete.net.

Eu îmi fac datoria de onoare să vă anunţ această adăugire. Cu menţiunea că Vlad e şeriful pe aceste proiecte. Eu pe acolo ca băieţii, cum ar veni :))

9 comentarii la “Anunţ important: încă 3 proiecte în portofoliu :)

 1. D-Petre Răspunde

  Pedalare usoara, prin blogosfera, noilor proiecte!

 2. zoltybogata Răspunde

  Mult succes

 3. Paval Răspunde

  Proiectele online ce se nasc din pasiunea sunt cele mai frumoase. Mai mult, proiectele in care ne implicam spun ceva despre noi. Iacata cum am aflat ca Vlad e pasionat de bliciclism.

 4. Danu Răspunde

  Salutare! Sunt un cititor nou al blogului tau, l-am descoperit recent cauntand aiurea pe internet nici nu mai stiu ce. Ideea e ca imi place, e dinamic, te face sa cauti prin pagini.
  Asa ca banuiesc ca si proiectele pe care le lansezi sunt pe masura, deci iti doresc bafta multa!
  O sa ma intorc pe aici sa vad ce noutati mai ai :)

 5. psi Răspunde

  mă tot silesc să iau un interviu unui copil care vrea să pedaleze în vara aceasta de la brașov la londra și să-l promovăm, dar nu am reușit să mă văd cu el! da facem cumva să aflați despre acest copil minunat!

  • Cristian China Birta Răspunde

   Sa ne spui neaparat, caci ne plac foarte tare astfel de chestiuni! :)

   • psi Răspunde

    sunt sigură! e un copil orfan, care anul trecut a mers cu bicicleta până pe acropole, iar în acest an vrea să ajungă la big ben. și i-am promis că-l vom ajuta…

 6. BogDan Răspunde

  Pe bune, mai lasă şi pentru alţii :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: