Anunţ important: încă 3 proiecte în portofoliu :)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Unii dintre voi ştiţi (cei mai mulţi, sper :D) cu ce defilez eu în cadrul organizat şi deosebit de minunat al acestei aventuri 2.0 în care am plonjat de-a dreptul spectaculos :D CLICK AICI :)) ca să vedeţi toate proiectele noastre.

Pe lângă proiectele pe care le puteţi vedea dacă CLICK SUS :D, vă raportez că asociatul şi tovarăşul şi prietenul meu Vlad Dulea tocmai ce a anunţat că a mai adăugat trei proiecte la frumoasa salbă 2.0 (este că am ales un cuvânt fain? :D) pe care o purtăm cu elan şi mândrie. Adică bikeevents.ro, bikefriendly.ro, bloguri.biciclete.net.

Eu îmi fac datoria de onoare să vă anunţ această adăugire. Cu menţiunea că Vlad e şeriful pe aceste proiecte. Eu pe acolo ca băieţii, cum ar veni :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Anunţ important: încă 3 proiecte în portofoliu :)”

  1. Proiectele online ce se nasc din pasiunea sunt cele mai frumoase. Mai mult, proiectele in care ne implicam spun ceva despre noi. Iacata cum am aflat ca Vlad e pasionat de bliciclism.

  2. Salutare! Sunt un cititor nou al blogului tau, l-am descoperit recent cauntand aiurea pe internet nici nu mai stiu ce. Ideea e ca imi place, e dinamic, te face sa cauti prin pagini.
    Asa ca banuiesc ca si proiectele pe care le lansezi sunt pe masura, deci iti doresc bafta multa!
    O sa ma intorc pe aici sa vad ce noutati mai ai :)

  3. mă tot silesc să iau un interviu unui copil care vrea să pedaleze în vara aceasta de la brașov la londra și să-l promovăm, dar nu am reușit să mă văd cu el! da facem cumva să aflați despre acest copil minunat!

      1. sunt sigură! e un copil orfan, care anul trecut a mers cu bicicleta până pe acropole, iar în acest an vrea să ajungă la big ben. și i-am promis că-l vom ajuta…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)