Anunţ important: încă 3 proiecte în portofoliu :)

Unii dintre voi ştiţi (cei mai mulţi, sper :D) cu ce defilez eu în cadrul organizat şi deosebit de minunat al acestei aventuri 2.0 în care am plonjat de-a dreptul spectaculos :D CLICK AICI :)) ca să vedeţi toate proiectele noastre.

Pe lângă proiectele pe care le puteţi vedea dacă CLICK SUS :D, vă raportez că asociatul şi tovarăşul şi prietenul meu Vlad Dulea tocmai ce a anunţat că a mai adăugat trei proiecte la frumoasa salbă 2.0 (este că am ales un cuvânt fain? :D) pe care o purtăm cu elan şi mândrie. Adică bikeevents.ro, bikefriendly.ro, bloguri.biciclete.net.

Eu îmi fac datoria de onoare să vă anunţ această adăugire. Cu menţiunea că Vlad e şeriful pe aceste proiecte. Eu pe acolo ca băieţii, cum ar veni :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Anunţ important: încă 3 proiecte în portofoliu :)”

  1. Proiectele online ce se nasc din pasiunea sunt cele mai frumoase. Mai mult, proiectele in care ne implicam spun ceva despre noi. Iacata cum am aflat ca Vlad e pasionat de bliciclism.

  2. Salutare! Sunt un cititor nou al blogului tau, l-am descoperit recent cauntand aiurea pe internet nici nu mai stiu ce. Ideea e ca imi place, e dinamic, te face sa cauti prin pagini.
    Asa ca banuiesc ca si proiectele pe care le lansezi sunt pe masura, deci iti doresc bafta multa!
    O sa ma intorc pe aici sa vad ce noutati mai ai :)

  3. mă tot silesc să iau un interviu unui copil care vrea să pedaleze în vara aceasta de la brașov la londra și să-l promovăm, dar nu am reușit să mă văd cu el! da facem cumva să aflați despre acest copil minunat!

      1. sunt sigură! e un copil orfan, care anul trecut a mers cu bicicleta până pe acropole, iar în acest an vrea să ajungă la big ben. și i-am promis că-l vom ajuta…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)