Cum v-ar plăcea să lucraţi la Ambasada Marii Britanii?

Hai să vă zic de ce vă recomand să analizaţi serios candidatura voastră pentru poziţia de Senior Political Advisor la Ambasada Marii Britanii. Îmi permit, cu toată modestia care nu mă caracterizează :D, să am pretenţia că ştiu ce vorbesc, având în vedere că un istoric al relaţiilor cu această instituţie (model pentru orice instituţie de la noi şi nu numai, if you ask me), care m-a făcut, în timp, să înţeleg ce oameni faini sunt acolo.

În primul rând, ambasadorul Martin Harris este un tip extraordinar. Cum altfel aş putea spune că este un om care este atât de deschis încât nu doar să accepte să fie parte la ceea ce eu consider că este un moment istoric pentru blogosfera românească dar să şi îi placă asta? Sau să ne facă teribila onoare să fie invitatul nostru surpriză de la întâlnirea de la Sibiu? Sau că Martin Harris este cel care te loveşte când te aştepţi mai puţin cu nişte versuri româneşti de ţi se pune un nod în gât şi căruia îi place ţara asta mai mult decât ne place multora dintre noi?

În al doilea rând, echipa de la ambasada este una foarte profi. Am interacţionat cu mai multă lume de acolo, iar relaţia profesională este una ireproşabilă, nu am alt cuvânt. Rar am văzut o echipă care să funcţioneze aşa. Adică în relaţia cu noi, ceilalţi, nu ştiu eu ce au în bucătăria internă şi nici nu mă interesează dacă toate merg bine pe relaţie de business, ca să zic aşa :))

Dacă mă credeţi pe cuvânt, daţi un ochi pe cerinţele postului. Măcar atât :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Cum v-ar plăcea să lucraţi la Ambasada Marii Britanii?”

  1. Desi nu mi s-ar potrivi jobul vacant din cadrul Ambasadei, as accepta sa lucrez acolo macar pentru modul in care isi prezinta ofertele. Doamne, cat avem de invatat! Si ce incapatanati suntem in a ramane la nivelul mediocru in care ne scaldam.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)