23.07.2017

Câţi aţi auzit de Mircea Chivu?

Later edit: Am încercat şi eu o şopârliţă acilea, dar vezi de poţi să faci ceva de ochiul neîndurător al lui Eftimie :)) V-aş ruga spre iertare, dar nu m-am putut abţine :D

——————-

Citeam excelentul interviu luat de Olivia lui Mircea Chivu. Şi mă gândeam, mai ales după ce am avut experienţa cu Premiul Augustin Frăţilă, că e ciudat să te mai numeşti în ziua de astăzi critic literat. Ciudat nu în sensul rău, ci ciudat în sensul că este precum un lucru de valoare. Care începe să nu mai aibă o valoare intrinsecă, ci valoarea care este dată de cei mulţi, care au o voce din ce în ce mai puternică. Şi ciudat în sensul că te numeşti critic literar valabil, în opinia mea, atunci când, chiar dacă nu îţi place valoarea pe care o dau cei mulţi unui lucru, eşti atent la ce se întâmplă şi pui în context. Ceva de genul, nu o mai lungesc, că poate ziceţi că sunt prea profund şi de astea şi strică la tenul meu de blogger.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Top 10 cărţi citite în 2012 (din cele 20 citite în total…)

Aşa arată coperta noului album byron

4 comentarii

 1. luni, 18 februarie 2013, 09:07

  Hai sa nu-i confundăm pe Mircea Kivu cu Marius Chivu, că nu toţi suntem bloggeri pe-aici.

  Răspunde
  • luni, 18 februarie 2013, 09:19

   Maaaaaaah, cum strici tu jucaria omului… Bine ca a trebuit sa spargi tu ghicitoarea… :)) Bine, hai, fac un later edit daca tot mi-ai stranbat feng shuiul :D

   Răspunde
 2. luni, 18 februarie 2013, 11:09

  Cand am citit titlul am simtit un gol in stomac pentru ca am crezut ca este vorba de tatal fotbalistului Cristian Chivu.

  Răspunde
 3. luni, 18 februarie 2013, 12:08

  Multumesc de mentionare si bravo lui eftimie. Ochiul meu mult prea incantat s-a oprit din treaba cand a deschis postul :) Da, e vorba de Marius Chivu :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *