Nou: Studiu bazat pe răspunsurile primite din partea a 153 de top influenceri. Cere gratuit rezultatele studiului aici.

Vreau să trimit un blogger la Milano. Mă ajutaţi?

Later edit: Hai că i-am făcut o bucurie lui Make şi l-am trimis pe el la Milano :D

————————————

V-am mai spus că am cea mai frumoasă meserie din lume. Şi pentru că ceea ce fac este mereu o provocare, mereu ceva nou, dar mai ales pentru că, din când în când, se iveşte ocazia de a face o bucurie cuiva. Cum se întâmplă cu această postare. Căci la finalul campaniei pe care o anunţ mai jos, un blogger va pleca la Milano pentru o ispravă de mare angajament :)

Când mi-au propus cei de la Indesit să mă implic în campania Support Your Hero (cu varianta de facebook), unul din posibilele beneficii pentru mine a fost o deplasare la Milano unde – citez din informaţia oficială – urma să joc “într-unul dintre cele mai mari temple ale fotbalului internațional, stadionul San Siro, alături de fotbaliști renumiți ai echipelor europene de top AC  Milan, FC Arsenal și Paris Saint-Germain“. Pentru că Indesit este sponsorul acestor echipe, deci se poate. Şi încă la marele fix :))

Doar că am stat un pic şi m-am gândit că eu am avut ocazia să ajung pe San Siro şi să mă întâlnesc cu fotbalişti foarte mari. Aşa că de ce să nu încerc să ofer altuia acestă şansă? Le-am propus celor de la Indesit această variantă, structurată pe provocarea de mai jos. Spre marea mea bucurie, au fost de acord. Drept pentru care vă invit mai jos să pornim în căutarea celui care va pleca la Milano :)

Spun “celui” pentru că este vorba de un bărbat. Căci aşa este ideea campaniei. Eu să caut un bărbat care să meargă acolo, iar Sabina va reprezenta fetele :) Numai că eu am mers un pic mai departe: da, va fi bărbat cel care va pleca, dar poate fi partenerul (prietenul sau soţul) unei bloggeriţe care alege să se implice în această campanie pentru a-şi trimite jumătate la Milano. Vă explic mai jos ce şi cum.

Este vorba despre o competiţie între mine şi alţi bloggeri. Care competiţie va fi câştigată de bloggerul care va reuşi să convingă cât mai mulţi oameni să se înscrie pe siteul oficial al campaniei. Sper, cu ajutorul vostru, că bloggerul câştigător voi fi eu. Ca să vă pot trimite în Milano, nu de alta :D

Aşa că, dacă vreţi să mă ajutaţi să câştig, trebuie să faceţi paşii de mai jos:

să scrieţi pe blogurile voastre despre campania Support Your Hero până pe 15 aprilie şi să invitaţi cititoarele (atenţie, campania de pe site este doar pentru doamne şi domnişoare!) să se înscrie pe site ca să le facă o surpriză soţilor sau prietenilor

– să menţionaţi că premiul pe care cititorele îl pot câştiga este un meci de neuitat pe San Siro pentru partenerul lor şi o sesiune de shopping la Milano pentru ele :D

ATENŢIE: să vă îndemnaţi cititoarele să vă spună în comentarii numele sub care s-au înregistrat pe site, pentru că aşa se va face verificarea dacă s-au înregistrat datorită faptului că au citit la voi pe blog sau nu

anunţă-mă că ai scris peblogul tău (pe cristi.china pe gmail.com sau in trackback), iar eu voi centraliza toate aceste comentarii şi uite aşa vom câştiga competiţia şi unul dintre voi va pleca la Milano :)

Ştiu că mecanismul pare greoi la prima vedere, dar dacă aveţi puţintică răbdare o să îl înţelegeţi şi o să îl puteţi aplica. E foarte important, din nou vă spun, să aveţi confirmarea în comentarii că înscrierile s-au făcut pentru că au citit pe blogul vostru.

După ce vom centraliza aceste înscrieri, dacă eu voi fi desemnat blogger câştigător, va trebui, la rândul meu, să aleg bloggerul pe care să îl trimit la Milano sau bloggeriţa care s-a implicat în campanie pentru a-şi trimite jumătatea. Criteriile după care voi face această alegere vor fi o combinaţie între numărul de înregistrări pe site pe care le-a generat respecctivul blogger sau respectiva bloggeriţă şi cât de tare mi-a plăcut cum şi-a pledat cauza  :) Sigur că va fi o alegere subiectivă, dar aşa trebuie să fie un blogger, subiectiv, mereu am susţinut asta :)

Şi ca să mă aleg şi eu cu ceva din afacerea asta, cum ar veni :D, ofer şi o diurnă de blogger de 100 de euro celui care va pleca la Milano în locul meu. Cu menţiunea că va trebui să presteze pentru sportlocal.ro, adică să fie un corespondent al siteului la acel eveniment. Dar despre asta o să discutăm când va fi cazul :)

No bun, recapitulăm: scrieţi pe blog despre Support Your Hero, îndeamnă-ţi cititoarele să se înscrie pe site, spune-le să te anunţe în comentarii sub ce nume s-au înregistrat pe site.

Hai succes şi mai povestim, căci simt că o să fie multe întrebări şi nelămuriri :))

Ia uitaţi-vă şi la filmul de mai jos, poate vă inspiră :D

31 comentarii la “Vreau să trimit un blogger la Milano. Mă ajutaţi?

 1. Irina Bărăgoi Reply

  Eu m-aș băga, dar nu-mi convin Termenii și Condițiile. :D
  Vreau fotbal, nu shopping! :D

  • Hibiscus Bambucea Reply

   Ai perfecta dreptate! Prea multe termene si conditii

   • Cristian China Birta Reply

    Or fi multe, dar nici sa ajungi la Milano pentru cateva zile de exceptie doar pentru ca dai un Like sau ceva de genul nu o sa vezi acilea la mine.

  • Cristian China Birta Reply

   Atunci nu te bagi la mine in echipa, cauta-ti alta. Iti semnez eu transferul :))

 2. Mihaela Opreanu Reply

  Si eu as dori sa incerc :D

 3. Dan Pandrea Reply

  Anunta-ma cand faci campanie pentru Barcelona :D

  • Cristian China Birta Reply

   Daca ar fi sa aleg, as face campanie pentru Newcastle. Si as castiga-o eu =))

 4. Vio Reply

  si daca nu castigi tu? Cine e competitia?

 5. javra Reply

  Frumos din partea ta, Cristi!
  Şi dacă era vorba de o firmă chinezească şi de aceleaşi condiţii?

 6. gabi Reply

  San Siro. Cine nu si-ar dori sa ajunga acolo apai sa mai aiba si posibilitatea sa joace pe acel teren.

 7. psi Reply

  aoleooo… dacă aude jumătatea-mi, mă pune să soct talentele de microbist ale pisichii la înaintare. pfaaa…noroc că nu-i pe santiago bernabeu, că acolo era dureros pentru mine.
  hai că te ajutăm, ce să facem, nu? :D

 8. Hapi Reply

  Hm :) Nu cred ca este foarte clar cine pe cine ar trebui sa inscrie. Ar trebui sa explici pas cu pas ca sa nu stea unii sa -si prinda nasul pe acolo o juma de ora.
  Dupa ce ajungi pe site te “duci” la “Register him for the…bla bla”? Apoi click pe “participate” si incarci o poza ? Sau altii sunt pasii, am nimerit eu in gaura gresita?
  Eu te-as ajuta cu placere pentru ca nu ma doare mana sa scriu, dar inca nu m-am lamurit cum sa ma inscriu (vreau sa testez eu intai ca sa pot explica cat mai clar cititoarelor)
  Si- am inteles ca tu alegi bloggerul sau bloggerita care pleaca . Deci pleaca doar o persoana. Nu castiga el – prezenta pe stadion si ea shopping la Milano? Intreb ca sa ma dumiresc….

  • Sorana Reply

   Il inscrie ea pe el. Adica iti poti inscrie tu partenerul. Ai urmat pasii buni. Mergi pe site, dai click pe participate, dupa care te duci la “register him” si o sa trebuiasca sa completezi datele ( foto, slogan, descrierea lui si datele voastre). Asta ar fi. :)

   Si din toate persoanele inscrise, 27 de cupluri din Europa (inclusiv si din Romania) vor merge la Milano. In plus, Cristi trimite si el un blogger la Milano, daca iese castigator in competitia bloggerilor.

   • Hapi Reply

    Inteleg. Din pacate micul artificiu cu incarcatul pozei ma impiedica sa particip
    Succes Chinezule!

 9. Natural Reply

  Buna idee. Mai citesc 1 data, de 2 ori ca sa pricep mai bine si-ti spun daca ma bag. Spor(t)!

 10. Serban Constantin Reply

  Hai cu bloggerii la Milano ! :)

 11. Natural Reply

  Pana vad eu care-i treaba, am o nominalizare dar si o curiozitate.
  Te bagi?

 12. Ramona Violeta Barascu Reply

  Multumesc pentru acest excelent articol, datorita lui m-am inscris in concurs si sa speram ca mergem impreuna in Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.