Modestă încercare de a vă spune de ce iubesc rugbyul

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Cred că există fix două chestiuni – cu excepţia isprăvilor 2.0, fireşte :D – cu care lumea mă asociază fără nici un fel de problemă: berea şi rugby. Şi îmi place de foioioioi :D Aşa că astăzi, cu voia dumneavoastră şi cu mulţumiri că îmi faceţi onoarea să mă citiţi, o să vă vorbesc un pic despre rugby. Cu menţiunea că ce vedeţi mai jos este răspunsul meu la provocarea celor de la AQUA Carpatica, la care dacă răspundeţi şi voi puteţi câştiga un Samsung Galaxy S3 şi alte premii simpatice.

Cum să vă spun eu ca să înţelegeţi cât mai bine ce înseamnă rugbyul pentru mine? Imaginaţi-vă (pentru că tot vorbim despre o apă foarte bună aici – apropo, la mine în casă în proporţie de 80% din timp bem doar AQUA Carpatica, v-o spun ca să ştiţi) că vă este foarte sete. Şi că o gură de apă rece ar fi the top of the top. Şi că cineva vă aduce acea apă rece. Ei bine, imaginaţi-vă că rugbyul pentru mine este acel “cineva” care îmi aduce de fiecare dată un pahar de apă rece şi bună :) Iertaţi-mi puţinătatea cu care am încercat să vă fac să înţelegeţi cât de tare îmi place acest sport minunat, dar am şi eu limitele mele :))

Mulţi bloggeri ştiu că am organizat tot felul de acţiuni pentru a promova acest sport. Şi că ratez meciurile băieţilor noştri doar în extrem de rare ocazii. Şi că mă consum la fiecare partidă,exult la fiecare victorie, mă întristez teribil la fiecare înfrângere. Căci rugbyul este colea lângă inima mea şi este normal să primească “pase” de astea şi, din când în când, să se fluiere un offside :D

Am început să strângem suporterii de rugby în jurul conceptului de Club 16. Şi ne organizăm din ce în ce mai bine. Spre exemplu, la meciul câştigat de România cu Rusia, am avut un banner cu imaginea de mai jos. Şi o să facem altele şi mai şi, că doar de aia iubim acest sport şi suntem trup şi suflet, cum ar veni, alături de el :D

club 16

Şi ca să vedeţi ce inimoşi sunt băieţii din Club 16, uitaţi-vă la poza de mai jos. Este un mesaj pe care i-am rugat să mă ajute să îl adresez minunaţilor de la Asociaţia Little People. Provocare acceptată cu mult drag :)

RESPECT la rugby (Medium)

Închei aceste rânduri din coracon cu îndemnul de a încerca şi voi să vă uitaţi un pic înspre acest sport. Puteţi să mă întrebaţi ce vreţi, să veniţi la meciuri pe stadion, să veniţi cu noi când ne uităm la meciuri într-un pub, să ţineţi aproape. Căci rugby este un sport alături de care rămâi toată viaţa pentru că îţi face viaţa mai frumoasă :)

Nu vă lăsaţi înşelaţi de privirea mea fioroasă. Căci mă uit la voi cu mult drag. Doar că rugby style :))

IMG_5314 (Medium)

Bun, acestea fiind spuse, hai să vă dau mecanismul prin care puteţi participa la concursul AQUA Carpatica. Şi, fireşte, să vă urez mult succes!

In perioada 14-24 februarie, in cele 10 zile de iubire dintre Valentine’s Day si Dragobete, AQUA le propune utilizatorilor de Instagram sa isi arate dragostea. Dragostea inseamna sa le porti de grija celor dragi, asadar vrem ca cei care participa la acest concurs sa ne demonstreze printr-o imagine cu filtru :)

Mecanismul concursului este foarte simplu: toti cei care vor sa se inscrie in concurs vor uploada o fotografie pe Instagram folosind hashtag-ul #stropdeiubire care sa surprinda ceva/pe cineva drag de care au grija si o sticla de AQUA Carpatica.

Sunt putine reguli:

– Urmareste-ne pe Instagram: aquacarpatica

– Fotografiaza sau uploadeaza pe Instagram folosind tagul #stropdeiubire. In fotografie trebuie sa apara o sticla de AQUA Carpatica si obiectul/persoana/locul pe care il/o iubesti. Mai multe fotografii, mai multe sanse!

– Poti urmari toate postarile cautand pe Instagram hashtag-ul #stropdeiubire, dar si pe aplicatia noastra de pe Facebook.

Vom alege 3 castigatori care vor primi cate un premiu. Punem la bataie 3 premii:

premiul I – un smartphone Samsung Galaxy S3 pentru cea mai frumoasa fotografie,

premiul II – apa plata (cu dragoste inclusa) pentru 6 luni,

premiul III – apa plata (cu si mai multa dragoste) pentru 2 luni.

Concursul se va incheia de Dragobete (24 feb), sarbatoarea romaneasca a iubirii.

Aici gasesti regulamentul complet.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Modestă încercare de a vă spune de ce iubesc rugbyul”

  1. Pingback: Cu ce credeţi că vă asociază lumea 2.0 când se gândeşte la voi? • Chinezu

  2. Sa fiu sincer, rugby-ul am inceput sa-l apreciez de doar cativa ani, pana nu demult parandu-mi-se un sport total deplasat. Iar cand am vazut ca berea mergea nu doar la fotbal, rubgy-ul deja a devenit o placere nevinovata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)