Ce vrăji 2.0 (şi nu numai) mai fac unii bloggeri

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Îmi place atât de mult când văd bloggeri care ies din zona de confort pe care ţi-o oferă blogul şi fac lucruri. Ştiţi deja – trag nădejde – că sunt mare fan al celor care fac ceva, chiar dacă greşesc făcând, căci merg pe splendida zicere (probabil creaţie personală, dar cine mai stea să le numere :D) „mai bine greşesc făcând ceva decât să nu greşesc nefăcând nimic„.

Mai jos vă dau câteva exemple despre bloggeri care fac lucruri care îmi plac. Chiar foarte tare. Sigur mai sunt şi alţii. Că doar şi de aia e faină blogosfera, tocmai pentru că sigur sunt şi alţii :) Chiar vă rog să mi-i ziceţi colea în comentarii, ca să pot să îi trec aici pe răboj. Dacă îmi place ce fac, desigur. Menţionez nu numai că accept selfpromo, dar chiar încurajez masiv o astfel de atitudine, căci – mereu vă spun asta – dacă nu te lauzi tu când ai cu ce, stai liniştit că nu o să o facă nimeni altcineva în locul tău.

Precizez că nu am trecut proiectele despre care am tot scris aici la mine şi asupra cărora o să revin cu o „Chintesenţa zilei” :)

Ciprian Pardău. Am rămas cu gura căscată când am văzut ce proiect ambiţios şi-a propus. Mi se pare excepţională ideea! Şi o sprijin 100%. Chiar dacă mai trebuie luată la pilă la greu. Dar simplul fapt (simplu pe dracu!) că s-a gândit la aşa ceva mi se pare fabulos. Chapeau!

Marius Matache. Make, adică, aşa îl ştim noi :) Vă spun doar despre excelenta idee cu Acoustic Bloggers şi v-am lămurit :) V-am mai spus desprea asta, ştiu, dar vă readuc aminte tocmai pentru că se pregăteşte o nouă ediţie :D

Răzvan Pascu. Tocmai ce şi-a lansat Travel Communication Romania, o agenţie de PR axată exclusiv pe turism. Excelentă idee!

Dragoş Asaftei. Băiatul ăsta este enervant de enervant la câte face :)) Bine, din punctul meu de vedere faptul că suntem parteneri la blogdefotografie.ro este un mare câştig. Pentru el :)) Dar şi pentru mine. Ia uitaţi aici ispravă aeriană ce face el :)

Tudor Bezea. S-a zbătut până a reuşit să implementeze o idee excelentă a lui Cristi Florea: coduri QR pe monumentele din Focşani. De fapt, abia acum urmează implementarea. Am declarat răspicat: susţin acest proiect cu toate armele din dotare!

Răzvan-Damian Irimescu. A scos primul număr din Revista Blogggerilor. Sigur că poate fi criticată execuţia (cam toţi suntem experţi în toate), dar salut ideea!

I. V. Radulescu. Nu ştiu cine este. Şi nici nu contează foarte tare atunci când are idei precum Secretele Fericirii :) Foarte faină mi se pare ideea.

Valentin Bosioc. Îl ştiţi, e băiatul ăla enervant cu abdomenul făcut în photoshop =)) El chiar a luat foarte în serios faza cu antrenorul personal, ceea ce ma bucură. Are şi o provocare pentru voi.

Hai mai ziceţi şi voi. Că sigur ştiţi exemple:)

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Ce vrăji 2.0 (şi nu numai) mai fac unii bloggeri”

 1. Îmi place mult ce am găsit aici!
  O remarcă însă:
  „Revista Bloggerilor” se adresează unei clase exclusiviste de folositori de calculatoare: angajaţilor Micro$oft part-time.
  Eu folosesc Linux, pentru care suportul Flash a fost sistat de către marele membru fondator al BSA, Adobe Inc.
  Dacă ai chef, fă o investigaţie.
  Asta, a propos de ACTA şi SOPA.
  S-a închis uşa din faţă?
  SO WHAT? WE GOT LOTS OF BACKDOORS!!

 2. Pingback: Jurnalişti versus bloggeri (nu daţi click, nu e cu scandal sau ceva) • Chinezu

 3. La cate sa intampla prin blogosfera cred ca ar trebui sa ai o sectiune speciala pentru promovarea/prezentarea lor. Spun asta pentru ca la tine ajung mai usor informatiile de genul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)