27.04.2017

Ce vrăji 2.0 (şi nu numai) mai fac unii bloggeri

Îmi place atât de mult când văd bloggeri care ies din zona de confort pe care ţi-o oferă blogul şi fac lucruri. Ştiţi deja – trag nădejde – că sunt mare fan al celor care fac ceva, chiar dacă greşesc făcând, căci merg pe splendida zicere (probabil creaţie personală, dar cine mai stea să le numere :D) „mai bine greşesc făcând ceva decât să nu greşesc nefăcând nimic„.

Mai jos vă dau câteva exemple despre bloggeri care fac lucruri care îmi plac. Chiar foarte tare. Sigur mai sunt şi alţii. Că doar şi de aia e faină blogosfera, tocmai pentru că sigur sunt şi alţii :) Chiar vă rog să mi-i ziceţi colea în comentarii, ca să pot să îi trec aici pe răboj. Dacă îmi place ce fac, desigur. Menţionez nu numai că accept selfpromo, dar chiar încurajez masiv o astfel de atitudine, căci – mereu vă spun asta – dacă nu te lauzi tu când ai cu ce, stai liniştit că nu o să o facă nimeni altcineva în locul tău.

Precizez că nu am trecut proiectele despre care am tot scris aici la mine şi asupra cărora o să revin cu o „Chintesenţa zilei” :)

Ciprian Pardău. Am rămas cu gura căscată când am văzut ce proiect ambiţios şi-a propus. Mi se pare excepţională ideea! Şi o sprijin 100%. Chiar dacă mai trebuie luată la pilă la greu. Dar simplul fapt (simplu pe dracu!) că s-a gândit la aşa ceva mi se pare fabulos. Chapeau!

Marius Matache. Make, adică, aşa îl ştim noi :) Vă spun doar despre excelenta idee cu Acoustic Bloggers şi v-am lămurit :) V-am mai spus desprea asta, ştiu, dar vă readuc aminte tocmai pentru că se pregăteşte o nouă ediţie :D

Răzvan Pascu. Tocmai ce şi-a lansat Travel Communication Romania, o agenţie de PR axată exclusiv pe turism. Excelentă idee!

Dragoş Asaftei. Băiatul ăsta este enervant de enervant la câte face :)) Bine, din punctul meu de vedere faptul că suntem parteneri la blogdefotografie.ro este un mare câştig. Pentru el :)) Dar şi pentru mine. Ia uitaţi aici ispravă aeriană ce face el :)

Tudor Bezea. S-a zbătut până a reuşit să implementeze o idee excelentă a lui Cristi Florea: coduri QR pe monumentele din Focşani. De fapt, abia acum urmează implementarea. Am declarat răspicat: susţin acest proiect cu toate armele din dotare!

Răzvan-Damian Irimescu. A scos primul număr din Revista Blogggerilor. Sigur că poate fi criticată execuţia (cam toţi suntem experţi în toate), dar salut ideea!

I. V. Radulescu. Nu ştiu cine este. Şi nici nu contează foarte tare atunci când are idei precum Secretele Fericirii :) Foarte faină mi se pare ideea.

Valentin Bosioc. Îl ştiţi, e băiatul ăla enervant cu abdomenul făcut în photoshop =)) El chiar a luat foarte în serios faza cu antrenorul personal, ceea ce ma bucură. Are şi o provocare pentru voi.

Hai mai ziceţi şi voi. Că sigur ştiţi exemple:)

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Adevărul despre traficul lui chinezu

Modestă încercare de a vă spune de ce iubesc rugbyul

20 comentarii

 1. joi, 14 februarie 2013, 11:58

  Multumesc pentru mentionare stimabile!

  Răspunde
 2. joi, 14 februarie 2013, 12:03

  Eu și cu Roxana Bursuc am participat la 1 training + 2 workshop-uri pe tema aceasta http://bit.ly/VWfuke

  Răspunde
 3. joi, 14 februarie 2013, 12:10

  Eu n-am abdomen plat, nici avion și nici nu știu cînta. Așa că ofer cărți de la Nemira oamenilor deștepți. A, le și citesc înainte!

  http://www.cyberculture.ro/blog/tag/ambasador-nemira/

  Răspunde
 4. joi, 14 februarie 2013, 12:27

  Mai jos vă dau câteva exemple despre bloggeri care fac lucruri care îmi place.”

  Suna bine.

  Răspunde
 5. joi, 14 februarie 2013, 12:38

  Singura revista de gimnastica din Romania: http://gimnastica.net/revista-tare/revista-tare-nr-4/

  Răspunde
 6. joi, 14 februarie 2013, 13:52

  Mulțumesc pentru recomandare! Și la mai mare pentru toată lumea!

  Răspunde
 7. joi, 14 februarie 2013, 14:09

  Multam pentru recomandare. Astazi am trimis la print prima placuta. Sper sa va dam vestea cea mare in cateva zile.

  Răspunde
 8. joi, 14 februarie 2013, 20:11

  Îmi place mult ce am găsit aici!
  O remarcă însă:
  „Revista Bloggerilor” se adresează unei clase exclusiviste de folositori de calculatoare: angajaţilor Micro$oft part-time.
  Eu folosesc Linux, pentru care suportul Flash a fost sistat de către marele membru fondator al BSA, Adobe Inc.
  Dacă ai chef, fă o investigaţie.
  Asta, a propos de ACTA şi SOPA.
  S-a închis uşa din faţă?
  SO WHAT? WE GOT LOTS OF BACKDOORS!!

  Răspunde
  • vineri, 15 februarie 2013, 10:33

   Blogger Magazin nu folosește Flash, asta este frumusețea, se adresează tuturor, folosește HTML5. Așa că, dacă ai Linux, ți-aș recomanda să-ți actualizezi browser-ul la cea mai recentă versiune (preferabil aș recomanda Chrome).

   Răspunde
 9. joi, 14 februarie 2013, 20:37

  Multumesc pentru mentionare! Sa speram ca ne iese ceea ce mi-am propus!

  Răspunde
 10. Letitia
  joi, 14 februarie 2013, 23:03
 11. luni, 18 februarie 2013, 15:19

  Nu stiu daca e vraja, dar am pus de promovarea Romaniei ca destinatie turistica prin participarea la o competitie internationala de travel de anvergura! :D
  http://www.mydestination.com/users/danailie2004/bbb#tab

  Răspunde
 12. luni, 18 februarie 2013, 15:31

  Pentru bloggeri care vor să devină autori pentru Blogger Magazin și automat să-și promoveze blogul, am făcut acest minunat modul simplu de folosit, cu toate informațiile oferite direct pe platou!
  http://bloggermagazin.ro/adauga-articol/

  Răspunde
 13. joi, 21 februarie 2013, 10:20

  […] trecute vă provocam să povestim despre vrăji pe care le mai fac bloggerii care ies un pic din zona lor de confort. Tot pe felia asta vă prezint şi infograficul de mai jos. […]

  Răspunde
 14. luni, 25 februarie 2013, 12:59

  La cate sa intampla prin blogosfera cred ca ar trebui sa ai o sectiune speciala pentru promovarea/prezentarea lor. Spun asta pentru ca la tine ajung mai usor informatiile de genul.

  Răspunde
 15. vineri, 12 septembrie 2014, 17:27

  merg aceste vraji?

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *