Ce vrăji 2.0 (şi nu numai) mai fac unii bloggeri

Îmi place atât de mult când văd bloggeri care ies din zona de confort pe care ţi-o oferă blogul şi fac lucruri. Ştiţi deja – trag nădejde – că sunt mare fan al celor care fac ceva, chiar dacă greşesc făcând, căci merg pe splendida zicere (probabil creaţie personală, dar cine mai stea să le numere :D) „mai bine greşesc făcând ceva decât să nu greşesc nefăcând nimic„.

Mai jos vă dau câteva exemple despre bloggeri care fac lucruri care îmi plac. Chiar foarte tare. Sigur mai sunt şi alţii. Că doar şi de aia e faină blogosfera, tocmai pentru că sigur sunt şi alţii :) Chiar vă rog să mi-i ziceţi colea în comentarii, ca să pot să îi trec aici pe răboj. Dacă îmi place ce fac, desigur. Menţionez nu numai că accept selfpromo, dar chiar încurajez masiv o astfel de atitudine, căci – mereu vă spun asta – dacă nu te lauzi tu când ai cu ce, stai liniştit că nu o să o facă nimeni altcineva în locul tău.

Precizez că nu am trecut proiectele despre care am tot scris aici la mine şi asupra cărora o să revin cu o „Chintesenţa zilei” :)

Ciprian Pardău. Am rămas cu gura căscată când am văzut ce proiect ambiţios şi-a propus. Mi se pare excepţională ideea! Şi o sprijin 100%. Chiar dacă mai trebuie luată la pilă la greu. Dar simplul fapt (simplu pe dracu!) că s-a gândit la aşa ceva mi se pare fabulos. Chapeau!

Marius Matache. Make, adică, aşa îl ştim noi :) Vă spun doar despre excelenta idee cu Acoustic Bloggers şi v-am lămurit :) V-am mai spus desprea asta, ştiu, dar vă readuc aminte tocmai pentru că se pregăteşte o nouă ediţie :D

Răzvan Pascu. Tocmai ce şi-a lansat Travel Communication Romania, o agenţie de PR axată exclusiv pe turism. Excelentă idee!

Dragoş Asaftei. Băiatul ăsta este enervant de enervant la câte face :)) Bine, din punctul meu de vedere faptul că suntem parteneri la blogdefotografie.ro este un mare câştig. Pentru el :)) Dar şi pentru mine. Ia uitaţi aici ispravă aeriană ce face el :)

Tudor Bezea. S-a zbătut până a reuşit să implementeze o idee excelentă a lui Cristi Florea: coduri QR pe monumentele din Focşani. De fapt, abia acum urmează implementarea. Am declarat răspicat: susţin acest proiect cu toate armele din dotare!

Răzvan-Damian Irimescu. A scos primul număr din Revista Blogggerilor. Sigur că poate fi criticată execuţia (cam toţi suntem experţi în toate), dar salut ideea!

I. V. Radulescu. Nu ştiu cine este. Şi nici nu contează foarte tare atunci când are idei precum Secretele Fericirii :) Foarte faină mi se pare ideea.

Valentin Bosioc. Îl ştiţi, e băiatul ăla enervant cu abdomenul făcut în photoshop =)) El chiar a luat foarte în serios faza cu antrenorul personal, ceea ce ma bucură. Are şi o provocare pentru voi.

Hai mai ziceţi şi voi. Că sigur ştiţi exemple:)

 

20 comentarii la “Ce vrăji 2.0 (şi nu numai) mai fac unii bloggeri

 1. Valy Răspunde

  Multumesc pentru mentionare stimabile!

 2. Radu Oncescu Răspunde

  Eu și cu Roxana Bursuc am participat la 1 training + 2 workshop-uri pe tema aceasta http://bit.ly/VWfuke

 3. George Hari Popescu Răspunde

  Eu n-am abdomen plat, nici avion și nici nu știu cînta. Așa că ofer cărți de la Nemira oamenilor deștepți. A, le și citesc înainte!

  http://www.cyberculture.ro/blog/tag/ambasador-nemira/

 4. StefanM Răspunde

  Mai jos vă dau câteva exemple despre bloggeri care fac lucruri care îmi place.”

  Suna bine.

 5. Alina Popa Răspunde

  Singura revista de gimnastica din Romania: http://gimnastica.net/revista-tare/revista-tare-nr-4/

 6. Blogger Magazin Răspunde

  Mulțumesc pentru recomandare! Și la mai mare pentru toată lumea!

 7. Tudor Răspunde

  Multam pentru recomandare. Astazi am trimis la print prima placuta. Sper sa va dam vestea cea mare in cateva zile.

 8. Şerban Stănescu Răspunde

  Îmi place mult ce am găsit aici!
  O remarcă însă:
  „Revista Bloggerilor” se adresează unei clase exclusiviste de folositori de calculatoare: angajaţilor Micro$oft part-time.
  Eu folosesc Linux, pentru care suportul Flash a fost sistat de către marele membru fondator al BSA, Adobe Inc.
  Dacă ai chef, fă o investigaţie.
  Asta, a propos de ACTA şi SOPA.
  S-a închis uşa din faţă?
  SO WHAT? WE GOT LOTS OF BACKDOORS!!

  • Blogger Magazin Răspunde

   Blogger Magazin nu folosește Flash, asta este frumusețea, se adresează tuturor, folosește HTML5. Așa că, dacă ai Linux, ți-aș recomanda să-ți actualizezi browser-ul la cea mai recentă versiune (preferabil aș recomanda Chrome).

 9. Ciprian Pardau Răspunde

  Multumesc pentru mentionare! Sa speram ca ne iese ceea ce mi-am propus!

 10. Dana Răspunde

  Nu stiu daca e vraja, dar am pus de promovarea Romaniei ca destinatie turistica prin participarea la o competitie internationala de travel de anvergura! :D
  http://www.mydestination.com/users/danailie2004/bbb#tab

 11. Blogger Magazin Răspunde

  Pentru bloggeri care vor să devină autori pentru Blogger Magazin și automat să-și promoveze blogul, am făcut acest minunat modul simplu de folosit, cu toate informațiile oferite direct pe platou!
  http://bloggermagazin.ro/adauga-articol/

 12. Paval Răspunde

  La cate sa intampla prin blogosfera cred ca ar trebui sa ai o sectiune speciala pentru promovarea/prezentarea lor. Spun asta pentru ca la tine ajung mai usor informatiile de genul.

 13. cata Răspunde

  merg aceste vraji?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: