Cele mai sexy parcele din România – metodă şuie de promovare sau miştocăreală ieftină?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Later later edit: Am trimis o o solicitare pe pagina de facebook a celor de la Lords of Land, în care ceream o declaraţie oficială. Aceasta este după cum urmează: „Incerc sa vand niste parcele si cam atat. Am considerat abordarea cu nudurile ca fiind una mai atractiva decat simple anunturi„. Adicătelea este o campanie. Aşadar #cumcomentezi :D

——————–

Later edit: Ştiu că asta ar fi o altă discuţie, dar am zis că e mai bine să v-o dau acum, căci acum s-a întâmplat. Cei de la Merită Citit, alcăror buton de share îl am la postări ca un fel de susţinere pentru ei, îmi spun că această postare este una obscenă, drept pentru care… vedeţi mai jos. Deci cum? Cel mai probabil este ceva automatizat, care monitorizează cuvinte cheie, înţeleg asta. Dar zău dacă înţeleg ce este obscen în ce am scris mai jos. Poate îmi spuneţi voi, probabil mi s-a defectat mie radarul obscenicos…

 

————————————

Azi dimineaţă văd la Yoncy pe twitter că zice după cum urmează.

Curios fiind (căci ştiam că Lord of Lands este ceva imobiliar, de când ne spunea Bloghiţă despre asta) intru să văd ce şi cum. Şi mă apucă un râs sănătos de ăla de dimineaţă. Căci văd după cum urmează, adică „Cele mai sexy parcele din România” (o mostră foto mai jos).

Cam la toate parcelele de acolo, care sunt la vânzare, găsiţi gagici despuiate în tot felul de ipostaze. Întrebarea se pune, la modul cel mai serios (deşi, ştiu, contextul nu ne ajută foarte tare :D): este o caterincă gen greşeală sau hackuială prietenească sau o metodă de promovare nu prea dusă pe la biserică?

Dacă avem de-a face cu primul caz, e interesant, nu zic nu. Dar e şi mai interesant dacă aceasta este chiar o metodă de promovare, chiar foarte interesant. O să încercăm să aflăm mai multe.

Menţionez că la ora la care scriu este prea dimineaţă ca să pot afla mai multe detalii, deci o să fac update când aflu mai multe.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

19 thoughts on “Cele mai sexy parcele din România – metodă şuie de promovare sau miştocăreală ieftină?”

  1. You made my day :))) campania mai e cum mai e, dar abia astept comentariile. Inceputul e promitator :)))

    Revenind la chestiuni serioase, chiar sunt curioasa ce e de fapt cu campania asta, ca in afara de faptul ca o sa devina virala, ma indoiesc ca va avea si rezultate transpuse in vanzari :) e seceta mare in imobiliare as far as I know …

  2. Cred ca efectul va fi doar atragerea privirilor si cresterea awareness-ului. Nici ei nu cred ca urmaresc cresterea vanzarilor.

    Mie mi se pare o campanie interesanta, daca e „campanie”. Doar ca nu vad foarte mult legatura, si nici personajele nu mi se par cel mai bine alese.

  3. Problema a fost la poza – nu la mesaj – si la faptul ca in regulile comunitatii Merita Citit scrie ca sunt accepetati si copii de peste 14 ani (care tot copii sunt, oricat de mari li se pare lor ca sunt). Va multumim ca ne sustineti si ca aveti butonul, daca nu v-au subliniat Alex si Livia asta la intalniri si mailuri foarte rau, dar ne indoim de acest lucru. Totusi, incercam sa pastram regulile in vigoare pentru o buna functionare a serviciilor. De cand functioneaza site-ul avertizam membrii cand posteaza ceva indecent si stergem acele linkuri de pe site. Asa procedam cu toti membrii. Sunt niste principii ale noastre pe care incercam sa le respectam: limbaj pe cat posibil adecvat, fara sani goi si nuditate, egalitate intre membri.
    Ne cerem scuze daca v-am dezavantajat.

  4. geaba daca gagicile nu sunt indigene, surprinse la fatza locului. pe mine nu m-ar fi convins de aveam bani si voiam sa cumpar. deci ar fi fost original cu gagici indigene, sa raspunz cat de cat.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)