25.04.2017

Cele mai sexy parcele din România – metodă şuie de promovare sau miştocăreală ieftină?

Later later edit: Am trimis o o solicitare pe pagina de facebook a celor de la Lords of Land, în care ceream o declaraţie oficială. Aceasta este după cum urmează: „Incerc sa vand niste parcele si cam atat. Am considerat abordarea cu nudurile ca fiind una mai atractiva decat simple anunturi„. Adicătelea este o campanie. Aşadar #cumcomentezi :D

——————–

Later edit: Ştiu că asta ar fi o altă discuţie, dar am zis că e mai bine să v-o dau acum, căci acum s-a întâmplat. Cei de la Merită Citit, alcăror buton de share îl am la postări ca un fel de susţinere pentru ei, îmi spun că această postare este una obscenă, drept pentru care… vedeţi mai jos. Deci cum? Cel mai probabil este ceva automatizat, care monitorizează cuvinte cheie, înţeleg asta. Dar zău dacă înţeleg ce este obscen în ce am scris mai jos. Poate îmi spuneţi voi, probabil mi s-a defectat mie radarul obscenicos…

 

————————————

Azi dimineaţă văd la Yoncy pe twitter că zice după cum urmează.

Curios fiind (căci ştiam că Lord of Lands este ceva imobiliar, de când ne spunea Bloghiţă despre asta) intru să văd ce şi cum. Şi mă apucă un râs sănătos de ăla de dimineaţă. Căci văd după cum urmează, adică „Cele mai sexy parcele din România” (o mostră foto mai jos).

Cam la toate parcelele de acolo, care sunt la vânzare, găsiţi gagici despuiate în tot felul de ipostaze. Întrebarea se pune, la modul cel mai serios (deşi, ştiu, contextul nu ne ajută foarte tare :D): este o caterincă gen greşeală sau hackuială prietenească sau o metodă de promovare nu prea dusă pe la biserică?

Dacă avem de-a face cu primul caz, e interesant, nu zic nu. Dar e şi mai interesant dacă aceasta este chiar o metodă de promovare, chiar foarte interesant. O să încercăm să aflăm mai multe.

Menţionez că la ora la care scriu este prea dimineaţă ca să pot afla mai multe detalii, deci o să fac update când aflu mai multe.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Pierdut chinezu. Caut pagina 404. Ofer premii (ca să nu zic recompensă…)

Dovada irefutabilă că facebook este pentru oricine şi că oricine este pentru facebook

19 comentarii

 1. marți, 12 februarie 2013, 08:30

  Daca parcela se vinde fara „toate utilitatile” e cam degeaba :)

  Răspunde
  • eu
   joi, 14 februarie 2013, 10:36

   pornoimobiliare.com

   Răspunde
 2. marți, 12 februarie 2013, 08:31

  Vezi parcela 69…, e belea!

  Răspunde
 3. marți, 12 februarie 2013, 08:34

  Mah, io am vrut sa discutam despre originalitatea (sau nu) si avantajele (sau nu) ale acestei modalitati de promovare. Si voi vorbiti de gagici. N-ai cu cine, frate, n-ai cu cine… :))

  Răspunde
 4. marți, 12 februarie 2013, 08:37

  Aveti un brad, casuta plus o pereche de tata :))

  Răspunde
 5. Bogdana
  marți, 12 februarie 2013, 08:40

  You made my day :))) campania mai e cum mai e, dar abia astept comentariile. Inceputul e promitator :)))

  Revenind la chestiuni serioase, chiar sunt curioasa ce e de fapt cu campania asta, ca in afara de faptul ca o sa devina virala, ma indoiesc ca va avea si rezultate transpuse in vanzari :) e seceta mare in imobiliare as far as I know …

  Răspunde
 6. Bogdana
  marți, 12 februarie 2013, 08:45

  P.S. Au nevoie neaparata de un editor mai bun. Photoshopul sucks in unele poze :)

  Răspunde
 7. marți, 12 februarie 2013, 08:51

  Susţin cu tărie metoda asta de promovare!
  @Chinezu: iertate să-ţi fie păcatele! :)))

  Răspunde
 8. marți, 12 februarie 2013, 08:52

  Asta-i ceva in genul alora de promovau sicrie cu ajutorul fotomodelelor. Ma intreb daca-i pe bune

  Răspunde
 9. marți, 12 februarie 2013, 09:04

  Cred ca efectul va fi doar atragerea privirilor si cresterea awareness-ului. Nici ei nu cred ca urmaresc cresterea vanzarilor.

  Mie mi se pare o campanie interesanta, daca e „campanie”. Doar ca nu vad foarte mult legatura, si nici personajele nu mi se par cel mai bine alese.

  Răspunde
 10. marți, 12 februarie 2013, 09:12

  Poi țațele vând sau aduc vizitatori cam în majoritatea cazurilor.
  Cred că intenția era de a atrage atenția asupra anunțului

  Răspunde
 11. marți, 12 februarie 2013, 09:13

  Sinceri să fim, în mod sigur nu va duce la o creştere a vânzărilor. Dar arată mai bine decât reclama la tigaia magică…

  Răspunde
 12. marți, 12 februarie 2013, 09:51

  E pe bune bre – http://www.bursa.ro/dupa-ce-a-dat-terenuri-gratis-silviu-rotariu-vrea-sa-vanda-acum-cele-mai-sexy-parcele-din-romania…&s=companii_afaceri&articol=197771.html
  Mno, foamea e mare in imobiliare si aproape orice metoda de a atrage atentia e buna

  Răspunde
 13. marți, 12 februarie 2013, 09:59

  Problema a fost la poza – nu la mesaj – si la faptul ca in regulile comunitatii Merita Citit scrie ca sunt accepetati si copii de peste 14 ani (care tot copii sunt, oricat de mari li se pare lor ca sunt). Va multumim ca ne sustineti si ca aveti butonul, daca nu v-au subliniat Alex si Livia asta la intalniri si mailuri foarte rau, dar ne indoim de acest lucru. Totusi, incercam sa pastram regulile in vigoare pentru o buna functionare a serviciilor. De cand functioneaza site-ul avertizam membrii cand posteaza ceva indecent si stergem acele linkuri de pe site. Asa procedam cu toti membrii. Sunt niste principii ale noastre pe care incercam sa le respectam: limbaj pe cat posibil adecvat, fara sani goi si nuditate, egalitate intre membri.
  Ne cerem scuze daca v-am dezavantajat.

  Răspunde
 14. marți, 12 februarie 2013, 11:03

  De remarcat faptul ca terenul este denivelat si nu se preteaza la agricultura. Prezenta copacilor in zona este un plus, iar zona este buna, la poalele muntilor.

  Răspunde
 15. marți, 12 februarie 2013, 13:31

  Suntem în Absurdistan, m-am lămurit!

  Răspunde
 16. marți, 12 februarie 2013, 15:59

  geaba daca gagicile nu sunt indigene, surprinse la fatza locului. pe mine nu m-ar fi convins de aveam bani si voiam sa cumpar. deci ar fi fost original cu gagici indigene, sa raspunz cat de cat.

  Răspunde
 17. miercuri, 13 februarie 2013, 13:21

  Daaaaaa , tinand cont ca activez in domeniul imobiliar , preiau si eu ideea , cand imi prezint apartamentele din portofoliu o sa pun si linkuri catre anunturile din AT cu prostituatele din zona ! :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *