Zău dacă înţeleg de ce m-am uitat la Captain America

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am dat din întâmplare pe HBO exact când începea Captain America. Şi cum sunt printre cei cărora le plac filmele inspirate din desene animate dau din benzi desenate, zic ia hai să mă uit. Că tot eram acasă, cu berea în mână, iar ăia mici ai mei erau ocupaţi cu altele. Proastă decizie. Foarte proastă. Doar că am eu faza asta cu dacă încep să mă uit la un film, apoi stau şi îl văd până la capăt.

A vă spune că m-am plictisit teribil ar fi să descriu exact ceea ce am simţit. Singurul lucru care mi-a plăcut la film (deşi zău dacă am înţeles de ce a acceptat să joace în aşa ceva; în afară de bani, desigur) a fost jocul lui Tommy Lee Jones, îmn rolul unui general sau ceva de genul. În rest praştie pe toată linia filmul. Nici măcar la nivel de efecte speciale nu a fost ceva care să încerce măcar să îmi ridice sprânceana. Scenariul a fost puţintel sub slab, iar jocul actorilor a fost parcă aşa să scape de ce au de făcut.

În fine, orice cuvânt în plus spus despre acest film înseamnă pierdere de vreme, aşa că moving on :))

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Zău dacă înţeleg de ce m-am uitat la Captain America”

  1. Nici mei nu mi-a placut..Benzile desenate sunt de n ori mai captivante decat a fost filmul cu toate efectele sale…Nici macar Avnegeres nu mi-a placut, si ala mi s-a parut tras de par…

  2. Dacă nu eşti american, n-are cum să-ţi placă. Nici ei n-ar tresări de la un film cu Tudor Vladimirescu (+ karate). În plus, Chris Evans face un rol mult mai bun decât a făcut în Fantastic Four.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)