Zău dacă înţeleg de ce m-am uitat la Captain America

Am dat din întâmplare pe HBO exact când începea Captain America. Şi cum sunt printre cei cărora le plac filmele inspirate din desene animate dau din benzi desenate, zic ia hai să mă uit. Că tot eram acasă, cu berea în mână, iar ăia mici ai mei erau ocupaţi cu altele. Proastă decizie. Foarte proastă. Doar că am eu faza asta cu dacă încep să mă uit la un film, apoi stau şi îl văd până la capăt.

A vă spune că m-am plictisit teribil ar fi să descriu exact ceea ce am simţit. Singurul lucru care mi-a plăcut la film (deşi zău dacă am înţeles de ce a acceptat să joace în aşa ceva; în afară de bani, desigur) a fost jocul lui Tommy Lee Jones, îmn rolul unui general sau ceva de genul. În rest praştie pe toată linia filmul. Nici măcar la nivel de efecte speciale nu a fost ceva care să încerce măcar să îmi ridice sprânceana. Scenariul a fost puţintel sub slab, iar jocul actorilor a fost parcă aşa să scape de ce au de făcut.

În fine, orice cuvânt în plus spus despre acest film înseamnă pierdere de vreme, aşa că moving on :))

4 comentarii la “Zău dacă înţeleg de ce m-am uitat la Captain America

 1. cotos Reply

  Nici mei nu mi-a placut..Benzile desenate sunt de n ori mai captivante decat a fost filmul cu toate efectele sale…Nici macar Avnegeres nu mi-a placut, si ala mi s-a parut tras de par…

 2. saramon Reply

  cel mai prost film din seria cu supereroi de la Marvel. deşi… mulţi critici americani m-ar contrazice :))

 3. eftimie Reply

  Dacă nu eşti american, n-are cum să-ţi placă. Nici ei n-ar tresări de la un film cu Tudor Vladimirescu (+ karate). În plus, Chris Evans face un rol mult mai bun decât a făcut în Fantastic Four.

  • Cristian China Birta Reply

   Sefu, putea sa fie un film despre obiceiurile tungustanilor, despre care nici nu stiu daca exista, si tot era un film prost. La fel cum un film prost despre Tudor Vladimirescu este un film prost si atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.