Snakecharmer (2013)

Până să îmi dea BogDan albumul „Snakecharmer” (2013) al celor de la Snakecharmer, nu auzisem de trupa asta. Iar eu când ascult trupe despre care nu ştiu nimic, întâi sunt atent la muzică şi abia apoi dau şi eu un google să văd care e faza. În cazul de faţă, după ce am terminat de audiat albumul, am zis că le dau un 7,5 (pe o scară de la 1 la 10), dar doar pentru faptul că au cântat curat şi pe un stil de muzică pe care nu îl mai găsim pe toate gardurile. Adică albumul mi-a făcut plăcere, dar fără să mă facă să ridic sprânceana.

După care am dau o căutare să văd care e treaba cu ei. Şi am aflat că trupa e formată din muzicieni care au bifat ceva experienţă pe răbojului rockului. Iar asta se simte, asta era, de fapt, ce mi-a plăcut la ei, acum îmi dau seama. Adică dau impresa că sunt nişte tovarăşi care s-au întâlnit şi au zic ia să cântăm noi ceva, să ne simţim bine. Ia uitaţi-vă la line-up ca să înţelegeţi despre ce vorbesc.

Mi-au făcut cu urechea, ca să zic ala, în mod special piesele „Turn of the Screw” şi „Cover Me in You„.

Micky Moody – guitar, slide guitar, vocals (ex Whitesnake)
Neil Murray – bass (ex Whitesnake)
Laurie Wisefield – guitar, vocals (Wishbone Ash)
Harry James – drums, vocals (Thunder, Magnum)
Adam Wakeman – keyboards, vocals (Ozzy Osbourne)
Chris Ousey – lead vocals (Heartland)

3 comentarii la “Snakecharmer (2013)

 1. BogDan Răspunde

  Eu le-am oferit un 6, cu infinită înţelegere pentru chinul prin care au trecut încercând să repete ceva pentru care nu sunt pregătiţi :))

  • Cristian China Birta Răspunde

   Bre, nici chiar asa de dur :)) E drept ca nu simt nevoia sa mai ascult albumul, dar nici nu m-a deranjat prea tare. Cu toate ca, avand in vedere pretentiile pe care le-am avea de la ei, sa ii consider un fel de apa sfintita cred ca e o mare jignire…

   • BogDan Răspunde

    Este primul album, de ani buni, care mă plictiseşte teribil. Nici Iris nu au reuşit asta :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: