21.07.2017

Pe ei îi plătim din banii noştri. Aşa că ar trebui să îi luăm la socoteală

Later edit: S-a terminat cu cariera doamnei.

————————

Aşa scrie şefa de comunicare de la Prefectura Capitalei. Vedeţi la Ruxa mai mult.

Aşa parchează un judecător. Vedeţi la Petreanu mai mult.

Acestea sunt doar două cazuri. Văzute, unul după altul, în această dimineaţă. Mi-a urcat tensiunea şi simt că mă enervez. Aşa că nu mai caut alte cazuri. Ca să nu îmi stric şi ca să nu vă stric fengshuiul…

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Stimate domnule liberal, măh Buglea

Scurt ghid sanitar (de-a dreptul) despre cum să scrii despre politică

8 comentarii

 1. miercuri, 6 februarie 2013, 15:47

  Problema cu nesimtirea lor si neimplicarea noastra in trasul lor la raspundere este, dupa parerea mea , ca oamenii nu constientizeaza dimensiunea economica a relatiei lor cu statul/administratia. Oamenii stiu ca trebuie sa se ingramadeasca la inceputul anului la ghisee sa plateasca taxe.Ca atunci sunt mai ieftine. Ca daca intarzie, platesc penalitati. Si acolo se opreste tot. Romanii nu realizeaza ca banii aia ar trebui sa li se intoarca prin actiuni pe care staul le intrprinde pentru imbunatatirea vietii LOR. Nu inteleg ca relatia cu statul are la baza un contract bilateral , cu implicatii pentru ambele parti ! Pentru majoritatea romanilor statul e o entitate extraterestra care suge. De ce? Pentru ca exista !

  Răspunde
  • miercuri, 6 februarie 2013, 16:11

   Vezi ca am facut later edit: si-a dat tovarasa de la Prefectura demisia.

   Răspunde
  • marți, 12 februarie 2013, 11:25

   Eu cred ca majoritatea (cealalta…, poate) intelege foarte clar rolul statului, dar i s-a acrit sa reactioneze si iar sa reactioneze la prostiile prostilor lui… Am devenit o tara de Don Quijote si asteptam ca morisca hodorogita a statului sa fie invartita de un alt vant. Cel al schimbarii !

   Răspunde
 2. miercuri, 6 februarie 2013, 17:02

  Am vazut tweet-ul ! Acu hai sa continuam ! Cum a ajuns o agramata sa lucreze acolo ? Prin concurs ? Sau cum se ocupa un astfel de post care este platit din banii nostri ? Hai sa le propunem un blogger , cu siguranta si-ar lua treaba in serios si nu s-ar face de ras !

  Răspunde
 3. joi, 14 februarie 2013, 11:32

  Uite cateva, o sumedenie de exemple aci http://jigodie.ro/?s=politia
  Cititi si http://jigodie.ro/politia-fie-prosta-fie-nesimtita-dar-sigur-ilegala-rezolvarea/ sunt 3 parti, delicioase toate.

  Sau..poate http://jigodie.ro/protest/ ;)
  Deci, da…de cate ori le permitem, ei ne … in gura!

  Răspunde
 4. joi, 14 februarie 2013, 15:57

  Eu cred ca oricum este plin de persoane care nu au ce cauta pe anumite posturi, aici ma refer doar la bugetari. Cat despre suferindul ala care a parcat asa, merita tractat…dar cum pilele la noi sunt in floare nici in…nu il doare…

  Răspunde
 5. luni, 18 februarie 2013, 10:18

  Nu ar avea curaj sa parcheze asa si in afara tarii !

  Răspunde
 6. marți, 23 aprilie 2013, 18:48

  era pieton, cei cauti acu in carul cu fan… nare drept omu sa umble cu masina pe zebra in sens pietonal, si sa o lase amanet ca si cum ar fi vorba de o intreaga tara parcata sucit?:))))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *