Pe ei îi plătim din banii noştri. Aşa că ar trebui să îi luăm la socoteală

Later edit: S-a terminat cu cariera doamnei.

————————

Aşa scrie şefa de comunicare de la Prefectura Capitalei. Vedeţi la Ruxa mai mult.

Aşa parchează un judecător. Vedeţi la Petreanu mai mult.

Acestea sunt doar două cazuri. Văzute, unul după altul, în această dimineaţă. Mi-a urcat tensiunea şi simt că mă enervez. Aşa că nu mai caut alte cazuri. Ca să nu îmi stric şi ca să nu vă stric fengshuiul…

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Pe ei îi plătim din banii noştri. Aşa că ar trebui să îi luăm la socoteală”

  1. Problema cu nesimtirea lor si neimplicarea noastra in trasul lor la raspundere este, dupa parerea mea , ca oamenii nu constientizeaza dimensiunea economica a relatiei lor cu statul/administratia. Oamenii stiu ca trebuie sa se ingramadeasca la inceputul anului la ghisee sa plateasca taxe.Ca atunci sunt mai ieftine. Ca daca intarzie, platesc penalitati. Si acolo se opreste tot. Romanii nu realizeaza ca banii aia ar trebui sa li se intoarca prin actiuni pe care staul le intrprinde pentru imbunatatirea vietii LOR. Nu inteleg ca relatia cu statul are la baza un contract bilateral , cu implicatii pentru ambele parti ! Pentru majoritatea romanilor statul e o entitate extraterestra care suge. De ce? Pentru ca exista !

    1. Eu cred ca majoritatea (cealalta…, poate) intelege foarte clar rolul statului, dar i s-a acrit sa reactioneze si iar sa reactioneze la prostiile prostilor lui… Am devenit o tara de Don Quijote si asteptam ca morisca hodorogita a statului sa fie invartita de un alt vant. Cel al schimbarii !

  2. Am vazut tweet-ul ! Acu hai sa continuam ! Cum a ajuns o agramata sa lucreze acolo ? Prin concurs ? Sau cum se ocupa un astfel de post care este platit din banii nostri ? Hai sa le propunem un blogger , cu siguranta si-ar lua treaba in serios si nu s-ar face de ras !

  3. Eu cred ca oricum este plin de persoane care nu au ce cauta pe anumite posturi, aici ma refer doar la bugetari. Cat despre suferindul ala care a parcat asa, merita tractat…dar cum pilele la noi sunt in floare nici in…nu il doare…

  4. era pieton, cei cauti acu in carul cu fan… nare drept omu sa umble cu masina pe zebra in sens pietonal, si sa o lase amanet ca si cum ar fi vorba de o intreaga tara parcata sucit?:))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)