6 comentarii la “Stimate domnule liberal, măh Buglea

 1. BogDan Reply

  Acum, tu ştii, eu am părerile mele despre comunitatea ţigănească. Dar mă gândesc eu că înainte de sterilizarea femeilor din comunitate poate n-ar fi fost rău să o sterilizăm pe mama domnului Rareş Buglea. Aşa ne salvam de la nefericirea de a mai plăti degeaba un bou.
  Să-mi ierţi limbajul.

  • Cristian China Birta Reply

   Uite, vezi, de aia incerc sa evit pe cat pot sa bag aici subiecte de astea. Pentru ca stiu ca enervez lumea, cum e cazul tau, si bagi comentarii care nu imi plac. Stiu ca este mizerabil cum gandeste Buglea asta, dar hai sa incercam (si aici ma bag si pe mine, asa sa intelegi) sa respiram adanc de cateva ori inainte de a mai zice de astea. Caci altfel nu suntem mai buni, in principiu, decat el.

   • BogDan Reply

    De aia mi-am şi prezentat scuze. Mneah, când văd politicieni de gen, înclin să le ofer tot ce am eu mai rău :)

 2. un Neuron » Sălbatici
 3. Catalin Razvan Rizea-Popp Reply

  Te-ai putea astepta la o astfel de idee de la vreun membru mai incet la minte (nu stiu daca e redundant ) al unui partid de extrema dreapta. Dar de la un liberal?!!!! Asa ne cam dam seama ce legatura au membrii de partid cu doctrinele partidelor din care fac parte sau ce inteleg din ele. Fripturisti…

 4. Dan Reply

  Un paradox: doar o ipoteza.
  Cred ca daca vom ajuta financiar comunitatea romilor sa se dezvolte prin proiecte europene etc., vom reduce numarul lor. Impresia mea este ca numarul romilor este in crestere datorita lipsei de instrumente contraceptive.
  Odata cu cresterea venitului pe cap de rom, va creste si responsabilitatea civica a acestora.
  Zic si eu.. parerea mea! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.