Stimate domnule liberal, măh Buglea

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Stimate domnule liberal, măh Buglea”

 1. Acum, tu ştii, eu am părerile mele despre comunitatea ţigănească. Dar mă gândesc eu că înainte de sterilizarea femeilor din comunitate poate n-ar fi fost rău să o sterilizăm pe mama domnului Rareş Buglea. Aşa ne salvam de la nefericirea de a mai plăti degeaba un bou.
  Să-mi ierţi limbajul.

  1. Uite, vezi, de aia incerc sa evit pe cat pot sa bag aici subiecte de astea. Pentru ca stiu ca enervez lumea, cum e cazul tau, si bagi comentarii care nu imi plac. Stiu ca este mizerabil cum gandeste Buglea asta, dar hai sa incercam (si aici ma bag si pe mine, asa sa intelegi) sa respiram adanc de cateva ori inainte de a mai zice de astea. Caci altfel nu suntem mai buni, in principiu, decat el.

 2. Pingback: un Neuron » Sălbatici

 3. Te-ai putea astepta la o astfel de idee de la vreun membru mai incet la minte (nu stiu daca e redundant ) al unui partid de extrema dreapta. Dar de la un liberal?!!!! Asa ne cam dam seama ce legatura au membrii de partid cu doctrinele partidelor din care fac parte sau ce inteleg din ele. Fripturisti…

 4. Un paradox: doar o ipoteza.
  Cred ca daca vom ajuta financiar comunitatea romilor sa se dezvolte prin proiecte europene etc., vom reduce numarul lor. Impresia mea este ca numarul romilor este in crestere datorita lipsei de instrumente contraceptive.
  Odata cu cresterea venitului pe cap de rom, va creste si responsabilitatea civica a acestora.
  Zic si eu.. parerea mea! :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)