24.07.2017

Meanwhile, in Romania

Sunt atât de întristat de perversa from the Thames pe care ne-au administrat-o britzii (de altfel naţiunea mea preferată după a noastră carpato-danubiano-pontică), încât nici măcar nu scriam despre asta (de fapt nici acum nu scriu, zic doar aşa în doară) dacă nu primeam vestea faină de mai jos. Şi care arată nu că românii sunt siderali şi impecabili, ci doar că nu sunt atât de nemernici pe cât spun unii că suntem. Nu toţi, that is.

48.171 de jucării de pluș au fost cumpărate din magazinul IKEA din România în timpul campaniei Jucăriilor de Pluș desfășurată între 4 noiembrie și 29 decembrie 2012. Pentru fiecare jucărie de pluș cumpărată, IKEA Foundation a donat câte 1 euro pentru proiecte educaționale realizate de UNICEF și Salvați Copiii.

Magazinul s-a clasat pe locul 5 în lume, pe baza mediei vânzărilor per magazin și pe locul 27 în topul magazinelor cu cele mai mari vânzări de jucării de pluș.

Vive la France!

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Greşeli de blogger: cum să nu scrii un guest post

Chintesenţa zilei: bloggerii şi freelancingul

3 comentarii

 1. joi, 31 ianuarie 2013, 13:20

  In spatele tuturor Breaking News-urilor de doi lei de pe la televiziunile noastre se mai intampla si lucruri faine in tara asta. Si uite asa, incet – dar sigur – Romania se schimba!

  Răspunde
  • joi, 31 ianuarie 2013, 13:45

   Parca beau o halba de bere rece pe o zi torida de vara, asa ma simt cand primesc informatii de astea :)

   Răspunde
 2. joi, 31 ianuarie 2013, 15:59

  Asta e o veste care poate intra la rubrica ” BREAKING NEWS cu ştiri de bine”

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *