Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Meanwhile, in Romania

Sunt atât de întristat de perversa from the Thames pe care ne-au administrat-o britzii (de altfel naţiunea mea preferată după a noastră carpato-danubiano-pontică), încât nici măcar nu scriam despre asta (de fapt nici acum nu scriu, zic doar aşa în doară) dacă nu primeam vestea faină de mai jos. Şi care arată nu că românii sunt siderali şi impecabili, ci doar că nu sunt atât de nemernici pe cât spun unii că suntem. Nu toţi, that is.

48.171 de jucării de pluș au fost cumpărate din magazinul IKEA din România în timpul campaniei Jucăriilor de Pluș desfășurată între 4 noiembrie și 29 decembrie 2012. Pentru fiecare jucărie de pluș cumpărată, IKEA Foundation a donat câte 1 euro pentru proiecte educaționale realizate de UNICEF și Salvați Copiii.

Magazinul s-a clasat pe locul 5 în lume, pe baza mediei vânzărilor per magazin și pe locul 27 în topul magazinelor cu cele mai mari vânzări de jucării de pluș.

Vive la France!

3 comentarii la “Meanwhile, in Romania

 1. lacramioara Reply

  In spatele tuturor Breaking News-urilor de doi lei de pe la televiziunile noastre se mai intampla si lucruri faine in tara asta. Si uite asa, incet – dar sigur – Romania se schimba!

  • Cristian China Birta Reply

   Parca beau o halba de bere rece pe o zi torida de vara, asa ma simt cand primesc informatii de astea :)

 2. D-Petre Reply

  Asta e o veste care poate intra la rubrica ” BREAKING NEWS cu ştiri de bine”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.