Pink Cream 69 – Ceremonial (2013)

Mie trupa asta Pink Cream 69 mi-e tare dragă. Bine, eu sunt amator mare de metal şi rock german, aşa că nu se pune ce zic :)) Aş mai zice doar că prefer trupa cu Andy Deris la voce, dar no, asta este istorie, cum ar veni…

Ultimul album, „Ceremonial” (2013), este unul pe stilul Pink Cream 69, dar parcă un pic cam moale. Adică, sigur, niciodată băieţii nu au fost Kreator sau ceva, dar parcă de data asta au dat-o destul de abrupt înspre nişte sonorităţi pe care nu mă sfiesc să le numesc softiciuni :D Asta nu înseamnă că nu îmi place ce a ieşit, căci, v-am spus, eu sunt tare nătăfleţ când ascult muzica lor, îmi place by default. Doar că parcă îmi lipseşte zvâncul de pe vechile albume.

Aş mai vrea să spun ceva despre ultima producţie a rozosinilor, dar chiar nu mai am ce. Adică muzica lor în 2013 este ca o bere pe care o ştii atât de bine încât ai şi uitat ce ai putea spune despre ea :)) Aşa că mai bine vă dau o selecţie de 3 piese ca să înţelegeţi cam cum pun băieţii problema.

2 comentarii la “Pink Cream 69 – Ceremonial (2013)

  1. BogDan Răspunde

    Nimic mai mult, nimic mai puţin. Adică exact ce este. Pentru mine e bine că au mai reuşit un album în stilul a ceea ce cunoaştem. Că nu este el mai heavy…na…asta este :)

    • Cristian China Birta Răspunde

      Mah, stii ca nu sunt pretentios la muzica de asta, ascult cu drag ce mi se pune in fata, cum ar veni :)) Doar ca nu prea exista sanse sa ma intorc la albumu asta. Eventual doar asa, accidental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: