Pink Cream 69 – Ceremonial (2013)

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Mie trupa asta Pink Cream 69 mi-e tare dragă. Bine, eu sunt amator mare de metal şi rock german, aşa că nu se pune ce zic :)) Aş mai zice doar că prefer trupa cu Andy Deris la voce, dar no, asta este istorie, cum ar veni…

Ultimul album, „Ceremonial” (2013), este unul pe stilul Pink Cream 69, dar parcă un pic cam moale. Adică, sigur, niciodată băieţii nu au fost Kreator sau ceva, dar parcă de data asta au dat-o destul de abrupt înspre nişte sonorităţi pe care nu mă sfiesc să le numesc softiciuni :D Asta nu înseamnă că nu îmi place ce a ieşit, căci, v-am spus, eu sunt tare nătăfleţ când ascult muzica lor, îmi place by default. Doar că parcă îmi lipseşte zvâncul de pe vechile albume.

Aş mai vrea să spun ceva despre ultima producţie a rozosinilor, dar chiar nu mai am ce. Adică muzica lor în 2013 este ca o bere pe care o ştii atât de bine încât ai şi uitat ce ai putea spune despre ea :)) Aşa că mai bine vă dau o selecţie de 3 piese ca să înţelegeţi cam cum pun băieţii problema.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Pink Cream 69 – Ceremonial (2013)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)