Cum ar suna o secţiune „Recunoaşteţi bloggerul” aici pe chinezu.eu?

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Serios, mă bate gândul să dau drumul unei astfel de sectiuni, numită generic „Recunoaşteţi bloggerul„. Şi în care – m-am gândit eu aşa la repezeală – să pun câte o fotografie cu un blogger în care nu se vede exact cine este, ci mai mult  sugerat şi să vă invit să îl recunoaşteţi.

Şi ca să facem un test, vă dau poza de mai jos. În care doi stimaţi bloggeri carpato-danubiano-pontici munceau de zor la un eveniment, construind strategia pentru jocul… avioane :)) Da, ştiu, e uşoară provocarea, dar asta am avut la îndemână :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

20 thoughts on “Cum ar suna o secţiune „Recunoaşteţi bloggerul” aici pe chinezu.eu?”

  1. Bingo, bingooo!
   Exact la asta m-am gândit şi eu când am citit titlul articolului! :)

   Chiar purtam nişte discuţii zilele trecute cu cineva şi ajunsesem la concluzia că mulţi nu au un stil propriu, iar pe alţii i-ai recunoaşte dintr-o mie, doar după primele rânduri scrise.

   @Cristi: ar fi o idee să combini chestiile astea două. O poză nu tocmai clară, alături de câteva rânduri scrise de respectivul blogger. :D

 1. @Olivia, Irina, Claudia, Florin, albinuta
  M-am gandit si eu la asta. Doar ca, din ratiuni ce tin de copy/paste si apoi google.ro :)), ar trebui sa invit bloggerul cu pricina sa scrie special pentru mine cateva randuri in stilul lui, nu sa iau de pe blogul lui ce a scris deja. Ne gandim, facem sa fie bine :)

 2. De aici ar putea iesi si un concurs, cine ghiceste cei mai multi bloggeri dupa poza incetosata si cele cateva randuri scrise de respectivul blogger poate primi un guest post pe chinezu.ro :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)