SENZAŢIONAL! Pe bune, în sfârşit un asemenea titlu se potriveşte unei televiziuni

Mi-a adus aminte Manafu de cât de adevărat poţi sălansezi o televiziune atunci când tu eşti un client deschis la cap, ai şi nişte bani de investit (nu de cheltuit, atenţie la termeni) şi ai şi o agenţie rău lovită cu pucul. Căci când aceste elemente sunt întrunite, uitaţi-vă mai jos ce iese. Două modalităţi de lansare a televiziuni în Belgia şi în Olanda abslut SENZAŢIONALE!

4 comentarii la “SENZAŢIONAL! Pe bune, în sfârşit un asemenea titlu se potriveşte unei televiziuni

 1. BogDan Răspunde

  Asta este diferenţa între ei şi noi. Un cu totul alt calibru de gândire, departe de a fi concentrat pe lucruri mici, aşa cum este la noi. Probabil că provine din faptul că ei muncesc pentru a avansa, iar noi muncim pentru a mânca. Le ştiam pe ambele, le-am mai urmărit şi acum şi-mi spun acelaşi lucru: acolo este altă lume, oricât de tare ne-ar durea pe unii să spunem asta.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Acuma, adevarul adevarat este ca extrem de putine din televiziunile de dincolo au avut asemenea curaj sa faca asa ceva atat de splendid :) Eu cred ca diferenta intre cele de la noi si cele de la ei este ce ale noastre nici macar nu se gandesc sa faca asa ceva si se limiteaza la promo in ele insele, cum ar veni :))

   • BogDan Răspunde

    Eu cred că mai degrabă este vorba de incapacitate şi de acel „lasă, merge şi aşa”. Şi treburile astea două nu le scoţi aşa uşor din oameni. Dar na… :)

 2. D-Petre Răspunde

  Cel din Belgia l-am vazut dar pe cel din Olanda nu. Excelente amandoua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: