SENZAŢIONAL! Pe bune, în sfârşit un asemenea titlu se potriveşte unei televiziuni

Mi-a adus aminte Manafu de cât de adevărat poţi sălansezi o televiziune atunci când tu eşti un client deschis la cap, ai şi nişte bani de investit (nu de cheltuit, atenţie la termeni) şi ai şi o agenţie rău lovită cu pucul. Căci când aceste elemente sunt întrunite, uitaţi-vă mai jos ce iese. Două modalităţi de lansare a televiziuni în Belgia şi în Olanda abslut SENZAŢIONALE!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “SENZAŢIONAL! Pe bune, în sfârşit un asemenea titlu se potriveşte unei televiziuni”

  1. Asta este diferenţa între ei şi noi. Un cu totul alt calibru de gândire, departe de a fi concentrat pe lucruri mici, aşa cum este la noi. Probabil că provine din faptul că ei muncesc pentru a avansa, iar noi muncim pentru a mânca. Le ştiam pe ambele, le-am mai urmărit şi acum şi-mi spun acelaşi lucru: acolo este altă lume, oricât de tare ne-ar durea pe unii să spunem asta.

    1. Acuma, adevarul adevarat este ca extrem de putine din televiziunile de dincolo au avut asemenea curaj sa faca asa ceva atat de splendid :) Eu cred ca diferenta intre cele de la noi si cele de la ei este ce ale noastre nici macar nu se gandesc sa faca asa ceva si se limiteaza la promo in ele insele, cum ar veni :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)