Cum vi se pare această modalitate de promovare pe facebook?

NOU: precomandă cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și primești și un autograf.

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Călin Cyfer şi-a făcut afişul (sau poză; cum să îi zicem?) de mai jos, prin care anunţă că oferă lecţii de chiatară. Până la momentul în care vă scriu eu aceste rânduri, are vreo 30 de Likes (inclusiv din partea mea) şi 78 de shares. O să îl întreb dacă a avut ceva efect anunţul său pe face book şi revin cu declaraţia lui. Dacă este de acord să îmi spună, fireşte :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Cum vi se pare această modalitate de promovare pe facebook?”

  1. S-ar putea sa fie mult mai eficienta pentru ca oamenii reactioneaza mult mai bine la poze decat la text scris, link etc. nu de putine ori, am avut numeroase comentarii la o poza absolut banala. de altfel, se vede si din raportul like/share – oamenii au inteles scopul: nu trebuie sa iti placa, trebuie sa raapandesti vestea

  2. Ştiam că este mai veche iniţiativa, vorbea de ea încă de pe vremea când îi eram eu elev :) După aceea am văzut-o pusă în practică şi am zis „da, nene, modern”. Sper să-i iasă planurile aşa cum îşi doreşte, a fost întotdeauna un tip extraordinar :)

  3. Am observat că pe facebook, cel mai bine merg imaginile în detrimentul fișierelor video/audio sau a statusurilor simple. Nu e o idee originală, m-am inspirat și eu de la alții. Feedbackul prietenilor a fost peste așteptări, le mulțumesc foarte mult.
    Despre rezultat, este greu de măsurat. Eu fac activitatea asta din 2004 și am un grup mare de elevi. Grosul vine de pe saitul comunității chitariștilor din România, rgc.ro . Pe facebook, anunțul nu este atât de bine direcționat, dar nu știi niciodată de unde sare iepurele. Un alt motiv pentru care e greu de apreciat succesul campaniei: unii citesc acum și își propun să înceapă lecțiile de chitară peste trei luni :)

  4. e foarte buna initiativa, dar cel putin in Romania inca nu s-a ajuns la exploatarea retelelor de socializare pentru marketing, nu la nivel inalt….in domeniul meu, sportul de contact, multi antrenori de top si-au crescut considerabil finantele vanzand dvdurile cu instructionale prin intermediul facebook/twitter…deci la mai multe astfel de idei:D

  5. Mie mi se pare buna si foarte utila. Si nu sunt de parere ca in Romania inca nu se mizeaza asa de mult ca in strainatate pe online. Am avut placerea sa constat cu uimire ca oameni de tipul parintilor mei s-au adaptat din mers la online. Mai greu, mai reticenti la inceput, dar acum au ajuns sa constientizeze utilitatea online-ului si desi in urma cu cativa ani traiau cu impresia ca trendul online va muri rapid, in prezent nu-si vad viata altfel.

    Ceea ce inseamna ca piata creste, mai repede sau mai incet, insa creste si asta ofera multiple sanse celor care opreaza pentru un astfel de anunt. MIE mi se pare foarte bun.

  6. Pingback: Cyfer vă oferă albumul său gratuit pentru download • Republica Culturală Chineză

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Înainte să pleci

Dacă te abonezi la newsletterul meu, promit să nu-ți dau mai mult de 1 mail pe zi :)