Citește acest decalog al campaniilor cu bloggeri. O resursă de aur despre influencer marketing!

Vreau normalitate, vreau BREAKING NEWS de genul ăsta

Da, ştiu, sunt de o naivitate catastrofală. Da, ştiu, normalitate este un alt cuvânt pentru imposibilitatea noastră de a accepta nu doar că putem face mai mult, ci că ar trebui să facem asta. Da, ştiu, avem ochi pentru a vedea, nu pentru a înţelege că lucrurile doar văzute sunt lucruri neexperimentate cu adevărat.

Cu toate acestea, am momente în care simt că dacă nu vă dau câte o ştire de asta se rupe ceva in mine. Call me chinezu, dar pentru mine aşa ceva înseamnă BREAKING NEWS.

8 comentarii la “Vreau normalitate, vreau BREAKING NEWS de genul ăsta

 1. Petru Răspunde

  Maxima asta ! Dar, cand oare ?

 2. Cosmin Răspunde

  In Romania cand spun BREAKING NEWS, toti se gandesc ca s-a mai intamplat ceva cu Oana Zavoranu sau cu vreo alta ”diva” care acopera prima pagina a tabloidelor.Putini se mai gandesc sa faca si fapte bune si pe care la fel de putini oameni le numesc BREAKING NEWS …

 3. D-Petre Răspunde

  Soc si groaza, Citeste aici cum si-a schimbat Margiolita silicoanele … asta-i BREAKING NEWS-ul de la noi iar cei de la SmartAtletic trebuie sa aiba grija pentru ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita :) si ca sa-i pedepsesc o sa scriu pe blog despre ULTRA SWIM SNAGOV – PRIMA PROVOCARE SMARTATLETIC DIN 2013.

 4. Laurentiu Răspunde

  E trist sa vezi ca la noi termenul de breaking news este asociat cu iesirile pitipoancelor prin cluburi, crime sau evenimente politice neinteresante.

 5. Ciprian Pardau Răspunde

  Ma bucur nespus de mult. Stirea asta mi-a adus un zambet sincer pe fata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.