Vreau normalitate, vreau BREAKING NEWS de genul ăsta

Da, ştiu, sunt de o naivitate catastrofală. Da, ştiu, normalitate este un alt cuvânt pentru imposibilitatea noastră de a accepta nu doar că putem face mai mult, ci că ar trebui să facem asta. Da, ştiu, avem ochi pentru a vedea, nu pentru a înţelege că lucrurile doar văzute sunt lucruri neexperimentate cu adevărat.

Cu toate acestea, am momente în care simt că dacă nu vă dau câte o ştire de asta se rupe ceva in mine. Call me chinezu, dar pentru mine aşa ceva înseamnă BREAKING NEWS.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Vreau normalitate, vreau BREAKING NEWS de genul ăsta”

  1. In Romania cand spun BREAKING NEWS, toti se gandesc ca s-a mai intamplat ceva cu Oana Zavoranu sau cu vreo alta ”diva” care acopera prima pagina a tabloidelor.Putini se mai gandesc sa faca si fapte bune si pe care la fel de putini oameni le numesc BREAKING NEWS …

  2. Pingback: BLOGURI: Articole pe care le recomand - 20 ianuarie 2013

  3. Soc si groaza, Citeste aici cum si-a schimbat Margiolita silicoanele … asta-i BREAKING NEWS-ul de la noi iar cei de la SmartAtletic trebuie sa aiba grija pentru ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita :) si ca sa-i pedepsesc o sa scriu pe blog despre ULTRA SWIM SNAGOV – PRIMA PROVOCARE SMARTATLETIC DIN 2013.

  4. Pingback: BREAKING NEWS cu ştiri de bine - D - Petre

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)