O poză, aşa, mai de duminică

Am făcut poza asta în urmă cu două săptămâni pe A1. Am zis că e prea frumos să vezi aşa ceva şi să nu împărtăşeşti cu alţii :)) Nici nu ştiu dacă este legal să circuli aşa. Căci, aşa cum nu aţi făcut cam 87,65% din şoferii care îmi faceţi onoarea să mă citiţi, nici eu nu am conspectat noul Cod Rutier, deci habar nu am dacă ai voie să te deplasezi pe stil de căruţă cu mult mai mulţi cai decât căruţa clasică.

În rest nu am ce să vă zic. Poza spune totul :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “O poză, aşa, mai de duminică”

 1. Teofetic e legal, e o semiremorca, daca omul are categoria necesara pe tidula, asta e. Acum, ca e darul romanilor de a ramane tehnic in cadrul legii aplicand la maxim imaginatia, asta e cu totul altceva :)

 2. Pana acum cativa ani era problema ca pa A1 circulau si carutasii. Acum poate oamenii au investit banii in cai putere si circula asa. In orice caz de data sunt convins ca in toata Europa asta doar in Romania poti sa vezi asa ceva pe o autostrada :)

  1. Mai vezi si în europa aia civilizata , asa ceva sau la scara mai mare .
   Eu am vazut în Suedia , doar ca diferenta era ca era o remorca de tractor si o masina ceva mai mare si nu camion , si cara ghici ce , paie dle paie .
   Dar noi avem boala asta ca numai la noi se pot întampla nenorociri si ca afara e sfintia pe lume .

 3. E un mic intreprinzator! Face si el cosuri!! Dupa ce ca omul si-a platit taxele si impozitele, il mai si fotografiaza! Omul produce ceva …nu importa, nu construieste autostrazi virtuale… Ca deh…daca era importator sau constructor de autostrazii, circula cu helicopterul…

 4. Atat timp cat merge ziua eu il felicit pe micul intreprinzator. Problemele apar cand radarele inchid ochii la carutele care circula noaptea fara nici cel mai mic mijloc de semnalizare.

 5. Pingback: Blogurile din BlogRoll - D - Petre

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)