9 comentarii la “Înspre ce se îndreaptă lumea asta, duamne iartă-mă…

 1. sirdevil Răspunde

  Neata!
  Evident ca avansam tehnologic. Asta nu inseamna automat ca avansam ca si mod de a gandi, pas cu pas multe din lucrurile care le facem zilnic ajung sa fie automatice si asta nu inseamna automat mai multa gandire implicata. Gandeste-te ca deja sunt din ce in ce mai multi care nici nu mai stiu in a face o simpla inmultire sau o adunare fara un calculator. Asta ca si exemplu.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Pe mine nu ma sperie foarte tare faza asta cu calculatul de care spui tu. Face parte din progres, care aduce cu sine schimbare masiva de paradigme. Acum niste mii de ani trebuia obligatoriu sa stii sa faci focul. Dar cand focul s-a facu de la sine, cum ar veni, nu mai avea rost sa ne batem capul cu asa ceva si am inceput sa ne bazam pe tehnilogie sa faca tot mai multe lucruri in locul nostru :)

   • sirdevil Răspunde

    Sunt de acord cu tine, dar totul in viata merge pe principiul rotii, cand sus cand jos. Nu incerc sa dramatizez – pana la urma, viata noastra este scurta si multe lucruri nu o sa mai prindem, dar o sa vina iar vremea cand trebuie sa stim sa facem si focul:D
    Dar, per total, nush… consider ca totusi anumite lucruri mai trebuie sa le facem si manual :)

    • Cristian China Birta Răspunde

     Haide, bre, ca o imbratisare, o strangere prieteneasca de mana, un pumn in freza, a o adica :)) nu se pot tehnologiza, ca sa zic asa. Oameni ramane, in esenta. Care suntem oameni, cum ar veni :D

 2. dadal cristinel Răspunde

  Ideea tabletelor astora e ca o ecuatie eleganta. Chiar daca nu ajunge sa fie aplicata, e superba in sine, ca rezultat al imaginatiei cuiva!

 3. Stefan Murgeanu Răspunde

  e doar o chestiune de timp… ;)

 4. javra Răspunde

  Sigur, sunt mişto, dar îmi par greu de manipulat. Parcă ar fi cârpe. Ar trebui să poată fi apretate…
  Avansează tehnologia, desigur. Cel mai subţire ceas din lume are 0,8 milimetri!

 5. Catalin Răspunde

  Ne indreptam spre o lume mai buna sper eu…atat tehnologic cat si social. Legat de tabletele astea, ar fi buna una de marime A2 pentru uz arhitectural sau pe santier in constructii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: