Cu voia dumneavoastră, cel mai prost film pe care l-am văzut în 2011 este…

Later edit: Să îţi fie ruşine, Sorine, că mi-ai adus aminte de modul uluitor (la modul gherţoistic de-a dreptul) în care au fost reprezentaţi titanii în film. Acum iar m-a luat greaţa… =))

————————————-

Categoric, irefutabil, ireparabil şi indubitabil „Immortals„. Mă uitam uluit la filmul ăla şi mă întrebam din minut în minut de ce mă mai uit la această pastă impenetrabilă de scenariu prost, joc mediocru şi măcelărire jenantă a mitologiei greceşti şi singura forţă ce mă mâna în luptă era principiul meu că dacă încep să mă uit la un film trebuie să îl duc până în capăt, principiu de extrem de puţine ori încălcat.

Chiar nu am ce să vă spun despre filmul ăsta. Eventual că singura rază palidă de luminiţă ştearsă a fost jocul sictirit al lui Mickey Rourke. Atât. În rest dă-i pace. Mai bine citiţi aici părerea unor experţi.

Nu dau notă filmului. Căci chiar nu are rost.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

8 thoughts on “Cu voia dumneavoastră, cel mai prost film pe care l-am văzut în 2011 este…”

  1. De acord. O să scriu şi eu zilele astea, dar vreo şase rânduri că mai mult nu am de unde. Glumă mai proastă de film ca aia nu cred că se poate întâlni. Iar Rourke, deşi este unul din actorii preferaţi, nu reuşeşte deloc să se plieze pe scenariul ăla jenant.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)