Pe cine să aleg între Murgeanu şi Manafu?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai să punem un pic lucrurile în perspectivă.

Ştefan Murgeanu este tovarăşul meu din DreamTeamRO şi un tip excepţional. Din foarte multe puncte de vedere. Mi-a plăcut din prima clipă în care am ciocnit prima bere. Căci, desigur, amândoi facem parte din acea categorie de oameni care trebuie să audă clinchetul cristalin al halbelor ciocnite cu sete ca sa ne putem da reţiproc avantajos ştampila de BP (bun de prietenie :D). Şi pe măsură ce a trecut vremea, am ajuns să îl cunosc şi mai bine şi să îl apreciez corespunzător.

Cristian Manafu este unul din oamenii pe care îi apreciez enorm pentru ceea ce fac pentru blogosfera din România. Şi pentru ce a făcut, căci puţini realizează că fără Manafu blogosfera noastră nu ar fi arătat cum arată acum nici pe departe. Şi şi mai puţini sunt dispuşi să accepte şi să spună pe şleau acest lucru. Ca să nu mai spun că atunci când apelezi la el este unul din acei oameni care încearcă să te ajute necondiţionat. Iar asta contează enorm pentru mine. Cum a contat teribil şi faptul că a fost primul Greucean 2.0 care a crezut în mine şi care m-a susţinut. Iar asta nu voi uita niciodată.

Ziceam în titlu că trebuie să aleg între ei. Nu e chiar aşa. Căci mi-e imposibil să aleg în contextul unei competiţii între ei. Aşa că nu o voi face. Din partea mea au primit amândoi câte un Like. Iar pe voi vă invit să îi susţineţi pe amândoi dau doar pe unul, pe care îl alegeţi. Numai dacă vreţi, fireşte :)

Pe Murgeanu îl puteţi vota aici. Pe Manafu îl puteţi vota aici

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

11 thoughts on “Pe cine să aleg între Murgeanu şi Manafu?”

  1. Pingback: Sărbători fericite! | Gmxul | Gmxul

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)