De ce vă place de Victor Ponta?

Unii dintre voi ştiţi că mă cunosc în oareşece măsură cu actulaul premier Victor Ponta. Căci am avut tinereţile noastre revoluţionare comune. El a rămas pe linia aia şi uite ce bine a ajuns. Iar eu… vai de tristeţile mele 2.0…

Eu vă întreb ce vă întreb în titlu pentru că asta vă întreabă Murgeanu. Pe mine nu aş putea spune că mă pasionează decisiv chestiunea. Dar pe el văd că da, aşa că intraţi la el să-i răspundeţi.

Rugăm postacii să presteze corespunzător. Căci asta este menirea lor pe această planetă 2.0, desigur.

4 comentarii la “De ce vă place de Victor Ponta?

 1. florentin Răspunde

  Uite ca asta nu o stiam !

 2. Natural Răspunde

  Cel mai mult imi place ca de cele mai multe ori crede si el ce spune :) Asa ceva mai rar! Corelat cu faptul ca nu spune tot ce crede … rezulta un adevarat politician. Stiu ca nu prea astepti comentarii aici dar nici pe mine nu ma intereseaza atat de mult incat sa comentez la locul indicat. Spor!

 3. Pamfletarul Răspunde

  Cand zici „am avut tinereţile noastre revoluţionare comune”, te lauzi sau te vaiti?

 4. Dan Răspunde

  Ma consider o persoana care manipuleaza idei si nu o persoana care manipuleaza pe altii (un fel de liberal). Victor Ponta si-a cladit imaginea politica pe ura fata de Traian Basescu, iar romanii, mari fani ai acestui fenomen care creaza adrenalina multa pe fond de prostie, au reactionat empatic cu Victor Ponta.

  Cred ca o sa imi stergeti comentariul… dar il postez oricum :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: