Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

O campanie cu gust. Interzis pofticioşilor. Serios vorbesc!

Zilele trecute mă oţăream un pic la unii dintre voi. Nu eram supărat sau ceva de genul, doar vă dădeam idei pe un ton un pic mai săltăreţ :)) Sper că aşa l-aţi interpretat şi voi. Vă dădeam ca exemplu ce fac cei de la Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout pentru copiii din Centrul Comunitar Sfantul Vasile Casa Montessori, sub numele de “Dăruieşte o clipă de bucurie“.

Adică o campanie cu gust (iertaţi clişeul, ştiu că pot mai mult, doar că în acest context se potriveşte de minune :D), la care pun umărul (încă un clişeu, bre, ia să mă opresc… :D) până pe 21 decembrie şi Răzvan şi Dani, Cătălin Botezatu, Simona Gherghe, Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, Alexandra Bădoi, Anca Rusu, Cristina Dochianu, Iuliana Luciu, Alina Puşcaş şi Crina Abrudan, care vând preparatele din oferta de Crăciun şi Revelion Chocolat (cozonaci, praline, macaroons şi alte delicatese). Iniţiativa este, fireşte, a lui Tudor Constantinescu, proprietarul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout, unul din juraţii din emisiunea Top Chef (cel care încearcă să îi mai apere pe ăia mici, care respiră greu când dă Hadad cu ei de pământ :D).

Pe mine mă ştiţi deja, nu prea am treabă cu dulciurile. Doar că am avut ocazia să testez nişte… – habar nu am ce erau, căci arătau într-un mare fel, cu de toate :D – şi un tort primit de ziua mea (mulţumesc, stimabililor, sunteţi foarte simpatici) şi pot să spun că am mâncat din ele cam cât mănânc ciocolată şi alte dulcegării cam în vreo 3 luni de astea normale :)) Deci, atâta cât contează părerea mea, sunt foarte bune.

Aşa că dacă vreţi să combinaţi utilul cu plăcutul, adică să ajutaţi copiii de la şi să vă şi alegeţi cu nişte dulciuri de mare angajament, puteţi să treceţi pe la sediul Boutique Restaurant Chocolat Createur de Gout din Strada Radu Beller, nr. 13. Acolo o să îi întâlniţi şi pe cei enumeraţi mai sus. Dar nu aş şti să vă spun când şi cum. Luaţi-o pe sistemul “surpriză”, aşa că mergeţi şi fii surprinşi :D

 

Un comentariu la “O campanie cu gust. Interzis pofticioşilor. Serios vorbesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.