22.07.2017

Cum vi se pare automatul ăsta de carte?

Eu – recunosc spăşit – am aşa o amestecăciune de sentimente legate de asta. Căci ideea de a cumpăra o carte în goana metroului (poza este făcută acum ceva vreme la metrou la Universitate), aşa cum ţi-ai cumpăra un pachet de biscuiţi, mi se pare nu ştiu cum. Pe de altă parte, parcă e chiar simpatic să ai la îndemână un astfel de automat. Simpatic, dar nu mai mult… În fine, mai stau să mă gândesc la asta.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

haideţi, vă rog, să-i ajutăm pe Monarchy!

Sper că nu citiţi ce vă spun anumite ghiduri TV despre filme

2 comentarii

  1. marți, 18 decembrie 2012, 01:48

    Eu mi-am luat o carte de acolo, iar doua mi-au starnit curiozitatea si am facut comanda. Eu spun ca e util. Mai vad si altceva la metrou, imi mai vine o idee de lectura. E util in felul lui.

    Răspunde
  2. marți, 8 ianuarie 2013, 21:37

    N-am cumpărat niciodată de la automatele acestea, dar de fiecare dată când le-am văzut am studiat titlurile disponibile pentru simplul fapt că orice loc în care se vând cărţi e un prilej de delectare pentru mine. Totuşi, nu multe cărţi din aceste automate mi s-au părut tentante. Poate am eu gusturi mai ciudate sau poate pentru că, fiind gândit pentru a oferi o soluţie de umplere a timpului în metrou, cărţile sunt potrivite acestui fel de lectură.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *