Cum vi se pare automatul ăsta de carte?

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Eu – recunosc spăşit – am aşa o amestecăciune de sentimente legate de asta. Căci ideea de a cumpăra o carte în goana metroului (poza este făcută acum ceva vreme la metrou la Universitate), aşa cum ţi-ai cumpăra un pachet de biscuiţi, mi se pare nu ştiu cum. Pe de altă parte, parcă e chiar simpatic să ai la îndemână un astfel de automat. Simpatic, dar nu mai mult… În fine, mai stau să mă gândesc la asta.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Cum vi se pare automatul ăsta de carte?”

  1. Eu mi-am luat o carte de acolo, iar doua mi-au starnit curiozitatea si am facut comanda. Eu spun ca e util. Mai vad si altceva la metrou, imi mai vine o idee de lectura. E util in felul lui.

  2. N-am cumpărat niciodată de la automatele acestea, dar de fiecare dată când le-am văzut am studiat titlurile disponibile pentru simplul fapt că orice loc în care se vând cărţi e un prilej de delectare pentru mine. Totuşi, nu multe cărţi din aceste automate mi s-au părut tentante. Poate am eu gusturi mai ciudate sau poate pentru că, fiind gândit pentru a oferi o soluţie de umplere a timpului în metrou, cărţile sunt potrivite acestui fel de lectură.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)