Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Cum vi se pare automatul ăsta de carte?

Eu – recunosc spăşit – am aşa o amestecăciune de sentimente legate de asta. Căci ideea de a cumpăra o carte în goana metroului (poza este făcută acum ceva vreme la metrou la Universitate), aşa cum ţi-ai cumpăra un pachet de biscuiţi, mi se pare nu ştiu cum. Pe de altă parte, parcă e chiar simpatic să ai la îndemână un astfel de automat. Simpatic, dar nu mai mult… În fine, mai stau să mă gândesc la asta.

2 comentarii la “Cum vi se pare automatul ăsta de carte?

  1. Lucianna Reply

    Eu mi-am luat o carte de acolo, iar doua mi-au starnit curiozitatea si am facut comanda. Eu spun ca e util. Mai vad si altceva la metrou, imi mai vine o idee de lectura. E util in felul lui.

  2. Andreea Toma Reply

    N-am cumpărat niciodată de la automatele acestea, dar de fiecare dată când le-am văzut am studiat titlurile disponibile pentru simplul fapt că orice loc în care se vând cărţi e un prilej de delectare pentru mine. Totuşi, nu multe cărţi din aceste automate mi s-au părut tentante. Poate am eu gusturi mai ciudate sau poate pentru că, fiind gândit pentru a oferi o soluţie de umplere a timpului în metrou, cărţile sunt potrivite acestui fel de lectură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.