21.07.2017

Cum vi se pare această modalitate de promovare?

L-aţi contacta pe Valentin? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce? Vi se pare agresivă modalitate de promovare? Este acesta un serviciu care nu prea poarte fi promovat pe facebook? Aţi plăti mai mult pentru un astfel de serviciu care să vă fie prestat acasă?

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Blogurile sunt scrise de oameni

Recomandările zilei din blogosferă – 17.12.2012

15 comentarii

 1. sâmbătă, 15 decembrie 2012, 13:21

  Mie nu mi se pare agresiva abordarea, insa n-as opta sa ma tund acasa. Nici n-as opta sa ma tunda un barbat. :) Poate prinde mai bine la femei :)

  Răspunde
 2. sâmbătă, 15 decembrie 2012, 13:25

  Tocmai m-au gonit de acasa sa ma tund :)) Pe frigul asta.

  Răspunde
 3. sâmbătă, 15 decembrie 2012, 14:56

  Mie nu mi se pare utila.
  Ok, este la domiciliu, este 24/24, insa tocmai asta e placerea cea mai mare: drumul pana la frizer, mirosul din frizerie, fetele de acolo, vecinul de pe scaunul din stanga si multe altele :)

  Răspunde
 4. sâmbătă, 15 decembrie 2012, 19:12

  Nu ştiu tariful practicat de Valentin. Adevărul e că încerc de mulţi ani să găsesc un frizer care să-şi facă treaba cu profeionalism şi pe care să-l găsesc în acelaşi loc, după două, trei luni, cănd mă duc din nou la tuns. Explicaţia e simplă: sunt prost plătiţi şi renunţă la meserie. De fiecare dată nimeresc un alt frizer începător, care vrea să facă practică pe capul meu. Păi el ar trebui să mă plătească, nu eu pe el!

  Răspunde
 5. sâmbătă, 15 decembrie 2012, 19:44

  Cel mai mare avantaj il are :
  *nu am rabdarea si timpul sa astept sa-mi vina randul
  *ma deranjeaza parul ramas dupa gat si timpul mare ramas pana sub dus
  *imi place ca nu mai trebuie sa-i explic ce are de facut dupa prima tunsoare

  Nici nu avem nevoie de mai multe motive.
  Acestea erau motivele inainte sa ma tund de fiecare data la … zero.

  Mai agresiv ar trebui sa fie. Oricat de agresiv esti in asemnea reclame, tot mai apar unii si spun „wow ca n-am aflat mai repede de tine”.

  Răspunde
 6. sâmbătă, 15 decembrie 2012, 20:15

  Interesanta ideea..Insa intervine siguranta..Orice home delivery job, prezinta pericole pentru client..Cred ca cine doreste sa se promoveze asa, are nevoie si de ceva recenzii..Ca sa capete incredere..Cine lasa un strain cu foarfeca in casa???

  Răspunde
 7. sâmbătă, 15 decembrie 2012, 22:38

  Metoda de promovare este ok. Problema este serviciul oferit. Eu personal nu as vrea sa fiu tuns la mine acasa. Sa imi umplu apartamentul cu par. Cu siguranta nu …

  Răspunde
 8. sâmbătă, 15 decembrie 2012, 23:17

  Interesant ca nimeni nu a comentat nimic despe servicul 24/24 ? Chiar poti livra asta ?
  Atentie la ce vrei sa transmiti cand zici frizer clasic ? Daca eu vreau o tunsoare mai traznita, nu ma tunzi pentru ca nu este clasica ?
  O tunsoare pentru cei cu inceput de chelie astfel incat sa para mai „pletosi” se poate ?
  Buna idee cu lista de beneficii dar ar trebuie sa adaugi si o validare a ta ca frizer profesionist, cine te recomanada, sau ce te recomanada(clienti,cursuri,profesorii pe care i-ai avut ,etc.)

  Răspunde
 9. Corson
  duminică, 16 decembrie 2012, 02:12

  Domnu frizer clasic barbati, disponibil 24 din 24, presteaza si masaj tailandesc personalizat, la domiciliu? Daca tot face deplasarea, e vreo problema daca vrea si sotia?

  Răspunde
 10. duminică, 16 decembrie 2012, 12:45

  Deci, never… ca imi umple casa cu par …si prefer frizeritele:)

  Răspunde
 11. duminică, 16 decembrie 2012, 16:02

  Hmmm … îţi răspund la întrebare tot cu o întrebare: că tot ai făcut trimitere la contul său de facebook, consideri prietenii comuni de acolo un criteriu prin care aş putea să îi apreciez calitatea şi să mă facă să-l chem acasă? Observ că avem 39 de prieteni în comun şi îi cunosc pe toţi. Dacă ai fi în locul meu, te-ar face asta să încerci serviciile lui?

  Pe mine cred că da … dacă ar fi şi pentru gagici :P

  Răspunde
 12. duminică, 16 decembrie 2012, 17:54

  Răspunzând articolului: Aș face o încercare. La fel cum a zis albinuta veninoasa, nu mai trebuie sa-i explic cum trebuie sa ma tunda si a doua oara.
  Răspunzând celorlalte comentarii:
  – Tunsul, de regulă se face în baie, nu în sufragerie sau dormitor (Ce casă se umple de păr?! Frizerul nu se plimbă prin casă, nu are de ce..).
  – Sunt de acord cu recomandările, însă nu vreau să citesc un anunț de juma de pagină doar ca să aflu că tunde… Recomandările pot să le aflu când mă hotărăsc să-l contactez.
  – Pentru prima oară când acest om vine la mine cred că un/o frate/mamă/prietenă/soție/cățel își poate rupe din timpul prețios să fie prezenți acolo (pentru cei foarte panicați de ideea unui străin în casă). Aici, însă, intervine și o altă întrebare: n-ați avut niciodată probleme cu țeava de apă caldă sau cea de gaze? Și omul ăla ar fi avut o cheie franceză la el…

  Răspunde
 13. Corson
  duminică, 16 decembrie 2012, 22:16

  Sumarizind, domnu Valentin, modalitatea de promovare e oarecum ridicola (textu’, nu canalu’) dar eficienta. Bull’s eye!

  Răspunde
 14. duminică, 16 decembrie 2012, 23:20

  sincer pentru mine sună tentant. acuma știm cu toții că femeile stau cu orele la coafor ca să vină acasă cam la fel cum au plecat, pentru mine statul la șuete pe un scaun rigid e cam enervant, așa că mi-ar surâde ideea ca între două pensule cu vopsea să pot butona cine știe ce idee pe blog.
  totuși anunțul e cam sec, monoton, îmi pare că nu atrage suficient de bine atenția, da, că nu are vizibilitate. i-ar trebui ceva care să facă boom! :D

  Răspunde
 15. sâmbătă, 22 decembrie 2012, 12:54

  Traim in era vitezei si lipsei de timp. Oamenii devin tot mai lenesi sau mai lipsiti de timp. Masajul la domiciliu a prins foarte bine, sportul la domiciliu (gen serviciile oferite de mine) au prins foarte bine, o spun din experienta. Nu stiu cat de bine va prinde tunsul, dar omul incearca sa se adapteze trendului :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *